'ŠTO NISI ZASLUŽILA?' / Snimljeno brutalno premlaćivanje Buntićeve žene: 'Molim te, nemoj, molim te'

Image
Foto: Profimedia

Bivši hrvatski rukometaš Denis Buntić priveden je pa pušten nakon fizičkog napada na suprugu Klaru

24.9.2023.
17:05
Profimedia

Nakon što je službeno objavljeno da je Denisu Buntiću odbijen pritvor nakon fizičkog napada na svoju suprugu Klaru Buntić, ona je u razgovoru za bosanskohercegovački medij istaknula da je razočarana odlukom Općinskog suda u Ljubuškom.

Image
STRAVA /

Supruga Denisa Buntića otkriila šokantne detalje: 'Da nisam pobjegla bila bih mrtva na licu mjesta. Postaje monstrum kada popije...'

Image
STRAVA /

Supruga Denisa Buntića otkriila šokantne detalje: 'Da nisam pobjegla bila bih mrtva na licu mjesta. Postaje monstrum kada popije...'

Kazala je kako joj je rečeno da će Buntić biti u zatvoru minimalno pet-šest mjeseci te nije mogla pretpostaviti kako će već u subotu biti na slobodi. Postoji i audiozapis nasilja te tvrdi kako su svi koji su ga poslušali zgroženi. Denis Buntić je osumnjičen za kazneno djelo nasilje u obitelji i nedopušteno držanje oružja, zbog čega je priveden, saslušan, ali nije zadržan u pritvoru.

Na audiozapisu se može čuti kako Klara govori: "Molim te, molim te, što sam ti uradila? Što sam ti uradila?", preklinjala je supruga Buntića dok je on uzvraćao sa "Što nisi zaslužila?', može se čuti na snimci 24 sata.

"Nemoj me udarati više! Nemoj me! Nemoj više!", također je govorila Klara na jezivoj snimci, na kojoj se može čuti plač djeteta od devet mjeseci.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama