SKANDAL: / UFC borkinja sudjelovala u krvavoj tučnjavi, ukrala mobitel i završila iza rešetaka

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Julianna Pena, UFC-ova borkinja koja nastupa u bantam kategoriji, prekjučer je uhićena zbog tučnjave ispred bara u Spokaneu, savezna država Washington.

22.12.2015.
15:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Fight site piše kako je u ranim nedjeljnim satima policija zaprimila poziv o okršaju ispred Zola’s bara u Spokaneu. Po dolasku na mjesto tučnjave, zatekli su nekoliko osoba među kojima i UFC-ovu borkinju Juliannu Penu i njenog trening partnera iz Sik-Jitsu tima Josha Gowa. Izgleda kako su Pena i Gow nakon završetka okršaja htjeli iskoristiti WC u baru ispred kojeg se dogodio okršaj, a sve s ciljem kako bi od krvi očistili Gowa.

Pen napala zaposlenike bara

Nažalost po njih, bar se zatvarao te su zaposlenici istoga bili prisiljeni odbiti njihov zahtjev. Novonastala situacija naljutila je Penu, koja je već otprije poznata po teškoj naravi, a rezultat svega bio je njen napad na zaposlenike bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima svjedoka, UFC-ova borkinja je u prepone udarila jednog od zaposlenika, a zatim istu stvar ponovila dva puta na vlasniku spomenutog bara. S druge strane, prilično pijani Gow nije ulazio u obračun, ali je pri idućem pokušaju ulaska u bar protljao svoje krvao lice njegovom prozoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronađen tuđi mobitel u njezinoj torbici

Jedan od policijskih dužnosnika tvrdi kako mu je Pena rekla da su bili uključeni u borbu s 20 osoba te da su samo pokušali isprati krv s Gowa, ali da ih u bar, čijeg vlasnika ona navodno poznaje, nisu pustili jer je Gow krvario. Nakon odbijenice su se, prema njenim navodima, mirno pokupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora po UFC-ovu borkinju, pobrinuo se jedan od svjedoka koji je policiji prijavio da je tijekom tučnjave izgubio mobitel te da je uvjeren kako su ga uzeli Pena ili Gow. Naknadni pretres Pene pokazao je kako su se u njenoj torbici nalazila tri mobitela. Pena je mobitel, koji je pripadao jednom od svjedoka, navodno slučajno pokupila tijekom borbe.

Puštena iz pritvora

Pena je jučer puštena iz pritvora uz jamčevinu od 2000 dolara. Jedna od najtalentiranijih UFC-ovih borkinja trenutno je na nizu od tri pobjede te zauzima peto mjesto na ljestvici izazivačica. Ona se još uvijek nije službeno oglasila o cijeloj priči, a iz UFC-a poručuju kako su svjesni nastale situacije te da se nalaze u procesu sakupljanja informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo