SAZNAJEMO DETALJE INCIDENTA NA MAKSIMIRU: / Pukom slučajnošću izbjegnuta tragedija

Image
Foto: Net.hr

Malo je nedostajalo da veliki prozor padne na prolaznike

26.3.2019.
12:44
Net.hr
VOYO logo

Jesu li novinari u utorak došli na vlastitu odgovornost na otkazanu najavljenu izvanrednu presicu u Maksimiru? Šaljiv je to zaključak dvojice kolega koji već godinama prate Dinamo, a koji dobro dočarava situaciju koja se jučer dogodila na zagrebačkom stadionu koji vapi za obnovom, sanacijom, koji se sve više raspada i kao takav je opasan za djecu koja treniraju u klubu, posjetitelje, kao i same ljude koji rade u Dinamu.

Image
DINAMO SAZVAO PA OTKAZAO IZVANREDNU PRESICU: /

Što se to događa u klubu? Saznajemo o mogućoj temi konferencije!

Image
DINAMO SAZVAO PA OTKAZAO IZVANREDNU PRESICU: /

Što se to događa u klubu? Saznajemo o mogućoj temi konferencije!

Image
Image

dig

Pao veliki komad stakla

U ponedjeljak je sa stadiona Dinama pao veliki komad stakla u trenutku kada je u blizini bilo dosta prolaznika i djece. Srećom, nije bilo ozlijeđenih pa je izbjegnuta moguća tragedija jer je teško i zamisliti što bi se dogodilo da je nekome od mališana staklo palo na glavu s velike visine. Jučer navečer Zagreb je pogodilo jako nevrijeme, puhao je snažan vjetar i padala kiša, i kao krajnji rezultat pretpostavlja se da je palo staklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podno donjeg dijela zapadne tribine primijetili smo, uz manje vatrogasno vozilo, i postavljene zaštitne tamne mreže koje su postavljene još prije utakmice Hrvatske i Azerbajdžana. Duge su oko 100 i široke oko osam metara, a sastavljene su od kombinacije žice i mreže u kakvu se obično pakiraju krumpiri. Barem nas je na to asociralo kad smo je vidjeli.

Image
Image

dig

Primijetili smo i da su automobili, uglavnom skupocjeni, parkirani ispod krova podno Zapada, na "sigurnom", "da ne bi bilo nismo znali", kako su komentirali novinari tijekom dolaska na konferenciju za medije. Prije odgođene presice kratko smo razgovarali s čuvarom na stadionu koji nam je kazao kako je uistinu za dlaku izbjegnuta tragedija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je nedostajalo da staklo padne na prolaznike

Malo je nedostajalo da veliki prozor padne na prolaznike, a prije pada stakla, doznajemo od očevidaca, taman su sišli neki ljudi iz kluba.

Image
Image

dig

Saznali smo da je Grad Zagreb krenuo u postupak sanacije stakla koje je palo, a upravo je to, kao što smo već istaknuli, bilo mogući povod sazivanja izvanredne presice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo