RONALDOVA SESTRA ZAPREPASTILA STAUSOM O KORONAVIRUSU: / 'Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama...'

Image
Foto: Profimedia

Dosta je bila oštra u svom istupu

14.10.2020.
17:06
Profimedia
VOYO logo

Portugalska nogometna zvijezda CristianoRonaldo vraća se u Italiju, nakon što mu je dijagnosticiran Covid-19 dok je bio s reprezentacijom Portugala.

Kako su danas prenijeli talijanski i portugalski mediji, Ronaldo iz Lisabona u Torino putuje medicinskim avionom, kako bi u Italiji odradio period izolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, na Instagramu se oglasila njegova sestra Katia Aveiro te je prokomentirala vijest o zdravstvenom stanju svoga slavnog brata.

“Očito Cristiano Ronaldo mora biti taj koji će otvoriti oči svijetu. Njega je Bog poslao da to uradi. Hvala mu na tome. Od danas tisuće ljudi vjeruju isto što i ja o koronavirusu: to je najveća prevara ikada”, podijelila je na svom Instagramu tu rečenicu i onda poručila da stoji iza nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rečenica koju sam danas pročitala i kojoj sam se ustala zapljeskati. Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama. Molim vas, neka netko otvori oči”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je pojašnjeno na portalu Football Italia ovaj njezin status se odnosi na portugalske novinare koji su rekli kako je Ronaldova zaraza poruka ljudima da si osvijeste postojanje virusa te da se brinu o sebi i promijene navike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo