RONALDOVA MEGAJAHTA OD 15 MILIJUNA FUNTI IMA NAMJEŠTAJ IZ BOSNE: / Otkrivena istina o luksuznom brodu slavnog nogometaša

Image
Foto: Profimedia

Tvrtka iz Bosne i Hercegovine opremila megaluksuznu jahtu Cristiana Ronalda

28.6.2019.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Ima ona jedna dobra o Bosancima koja bi se mogla primjeniti u ovoj situaciji, a koja glasi ovako nekako.

"Nas Bosanaca nema mnogo, ali smo dobro raspoređeni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživa na jahti na francuskoj rivijeri

Eto, raspored ili dobar nos za biznis i posao, sreća, kako god, ali Bosanci se mogu pohvaliti kako je jedna njihova tvrtka iz Livna opremila Ronaldovu megaluksuznu jahtu vrijednu 15 milijuna funti, s kojom ovih dana ljetuje na francuskoj rivijeri zajedno sa svojom Georginom, djecom i prijateljima... Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VRUĆA GEORGINA I RONALDO UHVAĆENI U RASKOŠNOM ODMORU: Baš im je dobro, u to nema sumnje

Image

VRUĆA GEORGINA I RONALDO UHVAĆENI U RASKOŠNOM ODMORU: Baš im je dobro, u to nema sumnje

'Velika čast i zadovoljstvo je bilo raditi na ovom projektu'

Svojim garniturama iz nove kolekcije livanjska je tvrtka, točnije salon, opremio luksuznu jahtu imena “Africa 1” koja se može iznajmiti za ne manje od 180 000 funti tjedno. Pa tko voli, nek' izvoli...

"Velika čast i zadovoljstvo je bilo raditi na ovom projektu i opremiti superluksuznu jahtu “AFRICA 1” proizvodima iz naše kolekcije. Luksuz koji si mogu priuštiti samo svjetske zvijezde poput Cristiana Ronalda. Nadamo se da Cristiano i njegova draga Georgina uživaju u udobnosti naših garnitura”, pohvalili su se iz livanjske kompanije, prenosi Biznis.info.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživaju u luksuzu na zapanjujućoj jahti

Ronaldo i Georgina tako uživaju u luksuzu na zapanjujućoj jahti "Afrika I". Jahtu je izradilo talijansko brodogradilište Benetti 2010. godine, prošle je godine obnovljena, a uistinu je pravi raj na moru. Veličina je itekako bitna. Jahta je duga 15,420 m, visoka je 8,8 metara i može smjestiti do 12 gostiju u šest kabina, uključujući glavnu koja sadrži četiri dvokrevetne kabine i kabinu s dva odvojena sjedala koja se nalaze unutar tri klimatizirane palube.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo