RONALDO SE OGLASIO O ŠOKANTNIM OPTUŽBAMA STARLETE: / 'Nikad se nismo upoznali'! Ona tvrdi; 'Rekao je da će me narezati na komade'

Image
Foto: AFP

'Gospodin Ronaldo nikad se nije susreo sa gospođicom Lennard, ni prije deset godina, niti bilo kad'

10.1.2019.
21:12
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo tvrdi kako nikad nije ni upoznao Jasmine Lennard, prenosi britanski tabloid Mirror. Slavna zvijezda Big Brother zvijezda Lennard je obećala da će ga javno razotkriti kako bi pomogla u slučaju "Kathryn Mayorge", koja je optužila Portugalce za silovanje.

Ronaldovi odvjetnici jasno dali do znanja

Britanci pišu kako su Ronaldovi odvjetnici jasno dali do znanja istaknuvši kako "gospodin Ronaldo nikad se nije susreo sa gospođicom Lennard, ni prije deset godina, niti bilo kad". Međutim, Jasmine Lennard tvrdi drugačije. Starleta je kazala kako je Cristiano Ronaldo “psihopat”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jasmine Lennard, zvijezda ‘Big Brothera’, obećala je da će izbaciti na vidjelo sav prljavi veš o svom bivšem partneru Cristianu Ronaldu kako bi pomogla ženi koja ga optužuje za silovanje. Model Jasmine Lennard prozvala je portugalsku nogometnu legendu i zaprijetila kako će otkriti njegovu pravu prirodu”, jer su navodno oni bili zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužen prošle godine za silovanje

Napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje američkog modela Kathryn Mayorge, a sve je riješeno tako što je Portugalac Mayorgi isplatio 287 tisuća funti kako bi ušutjela, bez priznanja ikakve krivnje. Jasmine Lennard oglasila se putem društvenih mreža i u jednoj od svojih brojnih objava istaknula:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon mnogo razmišljanja kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njezin tim odvjetnika kako bih joj ponudila svoju pomoć u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla. Imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njezin tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu”.

Ronaldo sve optužbe negira

Ronaldo sve optužbe, naravno, negira, a Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu posljednjih 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je običan naslinik, je*eni psihopat i lažljivac'

“Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihički zlostavlja majku svoje djece i tretira je kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prijevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je običan lažljivac, cijeli njegov život je laž, on je običan naslinik, je*eni psihopat i lažljivac. Rekao mi je i da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade, staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku. Imam dokaze i za to”, napisala je Jasmine na Twitteru, a otkrila je kako je Ronaldo plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njezinu djecu. Više o tome možete pročitati - .

Image
JAVILA SE RONALDOVA BIVŠA CURA: /

'On je psihopat i nasilnik, imam poruke i snimke. Njegov cijeli život je laž'

Image
JAVILA SE RONALDOVA BIVŠA CURA: /

'On je psihopat i nasilnik, imam poruke i snimke. Njegov cijeli život je laž'

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo