KAD SE MALE RUKE SLOŽE

RADNA AKCIJA U ZAPREŠIĆU: I nogometaši Intera uzeli lopatu u ruke i čistili snijeg s terena

Snijeg ne bi trebao spriječiti odigravanje utakmice u Zaprešiću

Dva dana nakon što su iz zaprešićkog Intera pozvali navijače na radnu akciju čišćenja snijega, članovi kluba i prijatelji hrvatskog nogometnog prvoligaša krenuli su s akcijom te su uzeli lopate u ruke.

INTER ZOVE NAVIJAČE NA RADNU AKCIJU: ‘Dođite čistiti snijeg, ako možete – uzmite lopatu’

Snijeg je zabijelio glavni teren ŠRC-a Zaprešić, a stigli su i igrači kako bi sve bilo spremno za petak kada u 18 sati dočekuju Slaven Belupo.

“Teško je, treba tri dana da ovo završimo”, rekao je Ganac Regan Obeng za Televiziju Zapad. “Mislim da ćemo tijekom večeri i dana skupiti više od 100 ljudi. Nadam se da ćemo teren očistiti od snijega i staviti u funkciju za sutrašnju utakmicu” dodao je direktor klub Branko Laljak.

Ponovno će se ionako loši travnjaci na hrvatskim stadionima suočiti s novim nedaćama, a silne količine snijega primorale su vodstvo Intera na organizaciju nesvakidašnje akcije gdje su pozvali navijače za 20kn/sat da dođu pomoći.

Problema sa snijegom imaju i u Vinkovcima, Hajduk je tražio zamjenu domaćinstva s Cibalijom, ali Slavonci su odbili njihov zahtjev s tvrdnjom kako je travnjak sačuvan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr