SVI PRIČAJU O TOME

ANA IVANOVIĆ NIJE SMJELA OSTATI TRUDNA: Procurili crni detalji iz karijere slavne tenisačice

I dok prelijepa Ana Ivanović sa svojim suprugom, slavnim njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom čeka sina, a svjetski mediji bruje kako će prinova doći u veljači sljedeće godine, u medijima se pojavila priča o tome kako srpska tenisačica nije smjela ostati trudna zbog ugovora sa sponzorima.

Prema milijunskim ugovorima koje je Ana Ivanović potpisivala sa sponzorima, među kojima su velika većina bili ugovori s poznatim i renomirani brendovi, jedna od stavki bila je obveza da se tenisom bavi do 30. godine, a jedino je ozbiljna ozljeda može maknuti s teniskih terena, prenosi srpski tabloid Kurir.

ANA IVANOVIĆ JE TRUDNA? Njemački mediji se raspisali o prinovi srpske tenisačice i slavnog nogometaša

U suprotnom, sponzorima će plaćati penale i do sedam milijuna eura. Po tome ispada da Ani financijski nije bilo u interesu da u 2017. godini ostane u drugom stanju, ali ako uzmemo u obzir da Ana 7. studenog navršava 30. godinam onda nema panike za Anu.

Kurir, nadalje, prenosi i kako je Ana Ivanović godišnje zarađivala pet milijuna eura, ali ako bi htjela odulučiti prestati igrati tenis, u toj varijanti budžet se smanjuje za 1,5 milijuna eura, što i nije tako puno. Ako se uzme u obzir ukupnu cifru od 5 milijuna eura.

Povratak na Net.hr