PRIJATELJ EMILIANA SALE PODIGAO PRAŠINU: / Je li moguće da je crni scenarij koji opisuje zbilja istinit?

Image
Foto: AFP

Ako je vjerovati riječima Salinog prijatelja, argentinski napadač uopće nije htio ići na kobni let

5.2.2019.
13:49
AFP
VOYO logo

Prijatelj Emiliana Sale podigao je dosta prašine u javnosti izjavom da se argentinski napadač kobne noći uopće nije htio vratiti u Cardiff i ukrcati u avion, ali sudbina je željela da to bude drukčije od planiranog.

Prije dva tjedna potvrđeno je da je nestao avion u kojem je bio Emiliano Sala, a u nedjelju je pronađena olupina istog na dnu mora u Engleskom kanalu. U avionu je pronađeno i jedno tijelo, no još uvijek nije poznato radi li se o Sali ili pilotu koji je upravljao avionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekaju se nove reakcije

Ova tragedija je žestoko uzdrmala nogometni svijet, ali sigurno najviše Salinu obitelj. Oni su čak skupljali novac da se istraga nastavi i na kraju su uspjeli pronaći avion, ali, nažalost, na dnu mora pa je jasno kako preživjelih nema.

Dosta prašine izjavom je podigao Salin prijatelj Maximiliano Duarte koji je rekao da se te noći čuo sa Salom i da Argentinac uopće nije htio putovati za Cardiff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emiliano nije htio ući u avion i ići te noći za Cardiff. Čuli smo se tog dana i rekao mi je da želi ostati u Nantesu i da ujutro ide za Wales jer je bio preumoran za putovanje. Ne znam tko je na kraju odlučio da mora putovati baš tu noć i želim da se nađu odgovorne osobe za to. Netko sigurno stoji iza toga, a ja kao dokaz imam poruke gdje piše da mu se ne ide. Od te noći ne mogu mirno spavati. Ne želim ništa govoriti i želim samo da se sazna tko ga je natjerao da se vrati u Cardiff te noći", rekao je Duarte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo