PRIČA KOJA JE RASPLAKALA ČITAVU ENGLESKU: / Teško bolesni petogodišnjak zaspao u naručju svojeg idola Defoea

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Mladi navijač Sunderlanda Bradley Lowery zaspao je u naručju svog idola Jermaina Defoea.

10.2.2017.
9:18
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Rečenica koja na prvu ne zvuči ništa posebno, osim lijepe scene i geste poznatog nogometaša. No, u pozadini ove scene krije se dirljiva priča. Naime, Bradley Lowery je petogodišnji dječak koji je veliki navijač Sunderlanda i obožavatelj Jermaina Defoea.

DA TI SRCE PUKNE: Engleski klub ispunio posljednju želju ovom teško bolesnom dječaku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tri godine mu je dijagnosticiran neuroblastom

Priča o njemu nikoga ne može ostaviti ravnodušnima. Kako britanski tabloid Daily Mail piše, ovom mališanu iz engleskog Blackhalla je prije tri godine dijagnosticirana neuroblastoma, rijedak oblik karcinoma, s kojim se borbi praktički od rođenja. Iako je prikupljeno oko milijun eura za njegovo liječenje, Bradleyeva obitelj je nedavno objavila da mu, nažalost, nema pomoći te da mu se liječenjem može samo kupiti vrijeme prije smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Bradleya su stali praktički svi klubovi Premiershipa kao i navijač

Kako bi mu uljepšali teški situaciju i ostatak života, uz Bradleya su stali praktički svi klubovi Premiershipa kao i navijači. Posjetio ga je Pep Guardiola, njegov gol Asmiru Begoviću prije utakmice Chelseaja i Sunderlanda izabran je za gol mjeseca zajedno s Mkhitaryanovim "škorpionom", a nogometaši ga redovito posjećuju u bolnici davajući mu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete zamisliti što sve navedeno znači za ovog hrabrog mališana. Iako proživljava teške trenutke, on se i dalje slika i smije sa nogometašima. Kao da nije bolestan. Kao da ne proživljava pravi pakao. Iako mu nije dobro od svih silnih lijekova i kemoterapija, njegova pozitivnost i emocije pravog zaigranog dječaka su uistinu nevjerojatni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Defoe je legao s njim na krevet i zagrlio ga

U četvrtak je njegov idol Jermain Defoe zajedno sa Sebastianom Larssonom, John O'Sheaom i Vitom Mannoneom, došao u bolnici kako bi svi zajedno vidjeli kako je, kako bi ga zagrlili i dali mu podršku, pišu Englezi.

Defoe je legao s njim na krevet i zagrlio ga, nakon čega je mališan zaspao na njegovu ramenu. Očito umoran od liječenja i siguran u naručju nogometaša kojeg obožava. Ovaj trenutak završio je na društvenim mrežama. Fotografija na kojoj spava u naručju Defoea nešto je uistinu predivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bradley jako voli Defoea. U četvrtak ga nije htio ostaviti i na kraju je zaspao uz njega", stoji na društvenim mrežama.

Loweryjeva obitelj neizmjerno je zahvalna javnosti na golemoj podršci, a Bradley je za Božić dobio na desetke darova i više od 250.000 čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo