UOČI UTAKMICE

STRAVA I UŽAS U SUSJEDSTVU: Poljake napali huligani, napadači se od policije skrivali po kafićima

Dnevni avaz piše kako su četvero državljana Poljske, dva mladića i dvije djevojke mlađe dobi, privedeni u prostorije Policijske uprave Mostar u ponedjeljak oko 19.30 sati nakon incidenta u kojem su učestvovali, a koji se pola sata ranije dogodio u Fejićevoj ulici.

Prema riječima Ljudevita Marića, portparola MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, Poljaci, za koje se pretpostavlja da su navijači poljskog prvaka Legije koji su došli na susret 2. pretkola Lige prvaka između Zrinjskog i Legije iz Varšave, pronađeni su u Starom gradu, te se nad njima obavilo kriminalističko istraživanje.

Razbijen sitni inventar

“Nemaju vidljivih ozljeda, a s kim su se sukobili i na koji način, bit će poznato u utorak”, rekao je u ponedjeljak Marić za Dnevni avaz koji navodi kako je sam incident djelo navijača i koji ističe kako su se Poljaci dali u bijeg od za sada nepoznatih osoba koji su se, navodno, pokušali sakriti u pojedine ugostiteljske objekte u Fejićevoj ulici u kojima je, usljed naguravanja i fizičkog kontakta, razbijen sitni inventar.

Što se tiče same utakmice, vrijedi spomenuti kako je Zrinjski remizirao s Legijom 1-1. Uzvrat je na rasporedu za šest dana u Varšavi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr