NEREDI U ZAGREBU / Policija večeras iznijela najnovije informacije: 'Tučnjava je bila dogovorena. 13 navijača je ozlijeđeno, od toga dva teže i 50 uhićeno. Sukobi su započeli još jutros, dobili smo ukupno dvije dojave...'

Image
Foto: Pixsell

Prije utakmice privedeno je ukupno 50 navijača zbog sukoba u Ulici Izidora Kršnjavoga i u okolnoj zoni, a prema zasad dostupnim informacijama 13 navijača je ozlijeđeno, 11 lakše i dva teže te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Sestre milosrdnice i KBC-u Zagreb, priopćeno je iz policije

30.10.2022.
23:07
Pixsell
VOYO logo

U sukobu navijačkih skupina BBB-a i Torcide u nedjelju u Zagrebu prema dosadašnjim informacijama 13 navijača je ozlijeđeno, od kojih 11 lakše i dva teže, a liječnička pomoć pružena im je u dvije bolnice, izvijestila je policija dodavši da je privedeno ukupno 50 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŽAK INCIDENT /

Policija otkrila detalje strašnog napada Boysa na Torcidu: 'Okupili su se maskirani s bejzbolskim palicama, spriječili smo veće nerede'

Image
TEŽAK INCIDENT /

Policija otkrila detalje strašnog napada Boysa na Torcidu: 'Okupili su se maskirani s bejzbolskim palicama, spriječili smo veće nerede'

Policija iznijela najnovije brojke

Policijska uprava zagrebačka večeras je iznijela najnovije brojke o sukobima navijačkih skupina Bad Blue Boysa i Torcide uoči utakmice zagrebačke Lokomotive i splitskog Hajduka na Nogometnom stadionu u Kranjčevićevoj ulici, koji je počeo u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije utakmice privedeno je ukupno 50 navijača zbog sukoba u Ulici Izidora Kršnjavoga i u okolnoj zoni, a prema zasad dostupnim informacijama 13 navijača je ozlijeđeno, 11 lakše i dva teže te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Sestre milosrdnice i KBC-u Zagreb, priopćeno je.

Također, neposredno prije samog početka utakmice privedeno je još sedam gostujućih navijača - četiri zbog posjedovanja pirotehnike, jedan zbog posjedovanja indijske konoplje, jedan zbog alkoholiziranosti te jedan zbog pokušaja ulaska na stadion s nepripadajućom ulaznicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1100 torcidaša u Zagrebu

Nogometna utakmica završila je u 16,55 sati, nakon čega je policija prepratila gostujuće navijače, što je proteklo bez postupanja. Utakmicu je pratilo 3300 posjetitelja, od kojih oko 1100 navijača gostujuće momčadi Hajduka.

Sukobi navijača započeli su jutros u novozagrebačkom naselju Siget. Naime, građani su jutros oko 10 sati dojavili policiji o okupljanju maskiranih osoba s bejzbolskim palicama u Parku mladenaca u Sigetu, a policija je svojim dolaskom spriječila mogući planirani sukob zagrebačkih i gostujućih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićeno više od 30 osoba

Druga dojava bila je oko 13 sati kada su građani vidjeli da je u Ulici Izidora Kršnjavoga i u okolnoj zoni u tijeku sukob navijača. Policija je tada uhitila više od 30 osoba i spriječila daljnju eskalaciju sukoba u kojem je ozlijeđeno nekoliko navijača.

Zagrebačka PU u večerašnjem priopćenju zahvalila je građanima na suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo