ŠTO SE DOGODI U SELU... / Tri žene posjećivale ga svakog dana, enormne su količine seksa na OI; 'Seksaju se na otvorenom, bez pardona'

Seks za vrijeme trajanja Olimpijskih igara

14.7.2021.
12:30
Profimedia

U utorak, deset dana prije početka Olimpijskih igara, u Tokiju je službeno otvoreno Olimpijsko i Paraolimpijsko selo u kojem će biti smješteno oko 18.000 sportaša i službenih osoba.

Koronavirus (ne)remeti planove odnosno navike

Uobičajeno vesele svečanosti popraćene odbrojavanjem dana i sati do početka Olimpijskih igara, u ovom su slučaju bile zasjenjene sve većom zabrinutošću lokalnog stanovništva zbog održavanja Igara u doba borbe protiv širenja koronavirusa.  

Tokio je od ponedjeljka ušao u četvrto razdoblje stanja opće opasnosti zbog pandemije Covida-19, a ove će mjere ostati na snazi do 22. kolovoza, daleko iza datuma završetka Igara koje će se u Japanu održati od 23. srpnja do 8. kolovoza.

Olimpijsko i Paraolimpijsko selo smješteno je u Tokijskom zaljevu, prostire se na 44 hektara na kojima je izgrađena 21 zgrada za stanovanje sportaša i službenih osoba.

Olimpijske delegacije su već počele pristizati u Tokio, a do kraja tjedna bi se u Olimpijskom selu trebalo smjestiti već više od 2200 natjecatelja.

Na snazi su oštre protuepidemijske mjere, prema kojima svi stanovnici sela uvijek moraju držati najmanje dva metra razmaka jedni od drugih. Njihovi susreti moraju biti što kraći, bez ikakvog kontakta, a dulje zadržavanje nije dopušteno ni u kantini. Nošenje maski je obvezno pri svakom izlasku iz soba. Sportašima je zabranjen bilo kakav kontakt s domaćim stanovništvom, a uskraćeni su im i turistički obilasci lokalnih znamenitosti.

Svaki će sportaš morati napustiti Olimpijsko selo najkasnije dva dana po završetku svog posljednjeg nastupa na Igrama. Stoga čudno i ambiciozno zvuči od organizatora koji će podijeliti 160 000 kondoma ali paralelno s time pozivaju na apstinenciju od seksa, odnosno da se suzdrže jer vlada korona.

Bezbožne količine seksa

Olimpijsko selo je u uobičajenim okolnostima mjesto druženja sportaša koji dolaze iz svih kutaka svijeta, mjesto za zabavu i opuštanje. Tijekom povijesti, bilo je seks slučajeva koji su odjeknuli.

Sam Alipour iz uglednog američkog ESPN Magazina napisao je fantastičan članak o bezbožnim količinama seksa i zabava koje se događaju u olimpijskom selu. Alipour je razgovarao s gomilom bivših olimpijaca, koji su otkrili svakakve detalje o sexcapadama koji se događaju za vrijeme trajanja Olimpijskih igara. Insider je u veljači 2014. prenio tekst o najluđim anegdotama o seksu u Olimpijskom selu.

Na Olimpijskim igrama 2000. u Sydneyju atletičara (bacača koplja iz SAD-a) Edwarda Breauxa Greera svakodnevno su "posjećivale" tri žene. Dvoje su bile same olimpijske - u skoku s motkom i preponama - a druga je bila Skandinavka. Iz natjecanja se Greer morao povući s ozljedom koljena.

U 2010. godini na OI u Sydneyju, šest sportaša također imalo je orgije. Uključeni su u skandal bili Nijemci, Kanađani i Austrijanci...

Pamte se slučajevi

Slavna američka nogometna reprezentativka, vratarka Hope Solo ušuljala je slavnu osobu u svoju sobu nakon što je osvojila zlato 2008. u Pekingu, ali nikad nije rekla koga. "Što se dogodi u Selu, ostaje u Selu", nepisano je pravilo...

Solo i ekipa su sljedećeg jutra pijani odradili "Today Show"... ESPN je 2012. donio zanimljivu reportažu o tome što se u biti događa iza kulise u Olimpijskom selu...

"Pijanke, partijanja, skandali...", naglasio je bio tada ESPN...

"Kad imate miks lijepih, sportskih tijela, fizičkih atributa sa samopouzdanjem i financijskom i životnom stabilnošću, dogodi se efekt", kazao je Sam Alipour.

Također, organizatori Olimpijskih igara 2000. naručili su 70.000 kondoma. Nije bilo dovoljno. Morali su stoga unijeti, podijeliti dodatnih 20.000 kondoma kako bi zadovoljili potražnju na tim Igrama koje su bile napaljujuće...

Američki slavni plivač Ryan Lochte procjenjuje da 70-75% sportaša u Olimpijskom selu ima spolne odnose.

"Vidjela sam ljude koji imaju seksualne odnose odmah na otvorenom. Na travi, između zgrada, samo se bace na posao", svojedobno je bila kazala Hope Solo.

Plivačica Amanda Beard rekla je da se Olimpijci "šetaju kilometrima pokušavajući se negdje ušuljati kako bi dobili", ako im se posreći.

Skijašica Carrie Sheinberg kazala je da su joj dva njemačka člana bob reprezentacije pokušala zamijeniti svoje zlatne medalje za "grupnu zabavu" na Igrama 1994. godine. Na kraju Igara 2000. australska je momčad bacila krijes i spalila hrpu namještaja iz Sela. Uključeni su bili i tinejdžeri. Shawn Johnson i biciklist Taylor Phinney u Pekingu su prohodali. Do kraja tih nenormalnih Igara, sportaši koji su gotovi natjecali su se vani tko će više popiti i povaliti do 7 sati ujutro.

Ryan Lochte zaintrigirao, ali bio je jasan

"Moje zadnje Olimpijske igre, imao sam djevojku, velika pogreška. Sad sam slobodan, pa bi London trebao biti jako dobar za mene. Uzbuđen sam zbog toga." - Ryan Lochte, prije Olimpijskih igara 2012. godine, ovom je izjavom zaintrigirao za događanjima iza kulise. Ispostavilo se i da su svi sportaši pijani tijekom ceremonije zatvaranja.

Pratite Olimpijske igre na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen