ONA OSTAVLJA BEZ DAHA: / Evo zašto je najljepša navijačica u Miamiju protiv Novaka Đokovića

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
31.3.2016.
17:20
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Đoković nije imao nikakvih problema protiv trenutno sedmog igrača prema ATP ljestvici Berdycha, kojem nije pomoglo niti bodrenje svoje bolje polovice, lijepe Ester Satorove. Satorova je poznata češka manekenka koja je stalno pod povećalom medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nju to ne dira, nego i dalje svojom lijepotom plijeni pažnju gdje god se pojavi. Berdich i Satorova u vezi su od 2011. godine, a prošle godine jednom drugom su izrekli sudbonosno "da" na glaumroznom vjenčanju u Monte Carlu.

'Ona je Berdychova najveća navijačica'

Ester Satorova smatra se najljepšom pratiljom tenisača u Miamiju. Ona je Berdychova najveća navijačica, prati ga na svim turnirima i tijekom njegovih mečeva iz svega glasa navija za njega. Jednom riječju, ona je njegov "vjetar u leđa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MANAN VATSYAYANA
Image
Foto: AFP, MANAN VATSYAYANA

I u dvoboju protiv Đokovića, Satorova je pokazala kako se navija za svog tenisača. Svaki poen svog supruga Satorova je popratila vrlo emotivno, isto kao i poene Đokovića. No, njezina potpora ovoga puta nije pomogla. Đoković je pomeo Berdycha i izborio polufinale turnira u kojem će snage odmjeriti sa Davidom Goffinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo