'ON NEMA MOZGA': / Igrač Spartaka otkrio još jedan skandalozni ispad zločestog dečka talijanskog nogometa

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE
23.9.2016.
10:11
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Talijanski obrambeni igrač Boccheti trenutno brani boje moskovskog Spartaka. U Milanu je igra do lipnja 2015, godine, a nosio je dres U-21 reprezentacije Italije. Bocchetti nema baš dobro mišljenje o problematičnom napadaču Mariju Balotelliju. Inače talentiranom nogometašu za kojeg je njegov agent Mino Raiola kazao da, kad bi u glavi bio mentalno jak poput primjerice Zlatana Ibrahimovića, da bi bio najbolji na svijetu.

SUBAŠIĆ PROŽIVIO NOĆNU MORU: Nica uništila Monaco, Lyon pregazio Montpellier

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Balotelli je dobar igrač, ali...'

"Balotelli je dobar igrač, ali teško možete nešto ostvariti u nogometu kada nemate mozga", kazao je Boccheti, prenosi njegove riječi Footbal Italija. Bocchetti je nakon toga otkrio i jednu zanimljivu situaciju iz karijere.

"Jednom je Balo bacio tjesteninu u lice Marca Motte, samo zato što ju je ovaj uzeo prije njega. A takvih sličnh primjera je bilo jako puno", dodao je Bocchetti i nastavio s izbacivanje prljavog rublja Balotellija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buđenje u Nici

"Nakon jedne utakmice Italije koju smo odigrali, izbornik nam je dao nekoliko sati slobodnog. Svi smo nosili na sebi službenu trenirku talijanske reprezentacije, ali Balotelli je obukao traperice i jaknu".

Vjerojatno se ovo što je Bocchetti rekao neće baš svidjeti Balotelliju, ali ono što veseli kontroverzng nogometaša je njegovo nogometno buđenje. Naime, od kad je ovog ljeta došao u Nicu, za koju je do sad odigrao tek dvije službene utakmice, Balotelli je zabio 4 gola i zahvaljujući njemu Nica je najugodnije iznenađenje dosadašnjeg tijeka francuske lige. Trenutno je Nica na prvom mjestu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo