ODVJETNICA OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O SVOJOJ KLIJENTICI KOJA TVRDI DA JU JE RONALDO SILOVAO: / 'Htjela se čak i ubiti'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Razmišljala je o tome da sebi oduzme život'

4.10.2018.
20:22
AFP
VOYO logo

Jedna od odvjetnica Kathryn Mayorge, Larissa Drohobyczer tvrdi da je njena klijentica emocionalno krhka i uplašena te da je zbog navodnog silovanja, za što tereti Cristiana Ronalda, razmišljala čak i o samoubojstvu. To je spomenuta odvjetnica kazala u četvrtak u Las Vegasu na konferenciji za medije, javlja Daily World...

RONALDO PORIČE OPTUŽBE ZA GNJUSNO SILOVANJE: ‘To je odvratan zločin, neću hraniti medijski šou’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Padala je u depresiju, alkoholizirala se...'

"Od te 2009. kada se dogodio taj napad, padala je u depresiju, bila je emocionalno nestabilna i krhka, razmišljala je o tome da sebi oduzme život. Alkoholizirala se, a imala je i poteškoća u održavanju odnosa s ljudima te je teško pronalazila posao. Bilo je to vrlo teško razdoblje za nju, imala je niz problema. Zadnjih osam ili devet godina je bilo užasno za nju", objasnili su iz Mayorginog odvjetničkog tima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnica Drohobyczer kazala je kako je Mayorga pristala ići na grupne terapije kako bi olakšala svoju borbu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U aktivnoj je terapiji i ima veliku podršku ljudi oko sebe. Radila je teško na sebi kako bi to ostavila iza sebe i na kraju diplomirala na studiju novinarstva. Kathryn se nije pojavila na konferenciji za medie jer je odlučila biti nedostupna medijima zbog svog emocionalnog stanja. Nije joj ovo baš ugodno", dodali su iz tima.

Potvrdili kako pati od PTSP-a

Inače, liječnici su potvrdili kako pati od PTSP-a (posttraumatskog stresnog poremećaja) zbog Ronaldovog silovanja u Las Vegasu, dok je Portugalac jučer odbacio sve optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je uredništvo njemačkog Spiegela objavilo detaljan izvještaj o Cristianu Ronaldu i djevojci koja ga je optužila za silovanje, priča dobija sve više i više medijske pozornosti. Optužba se odnosi na incident koji se 2009. dogodio u Las Vegasu, a oko kojega je u konačnici postignuta vanparnična nagodba između Ronalda i žrtve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čitavu priču uključila se i policija iz Las Vegasa

Žrtva, koja tvrdi da u vrijeme incidenta nije imala hrabrosti izaći u javnost sa takvim optužbama protiv jednog od najpopularnijih sportaša svijeta, ponovila je svoj iskaz, a sada se u čitavu priču uključila i policija iz Las Vegasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo službeno optužen

Ronaldo je službeno optužen da je 12. lipnja 2009. godine u Las Vegasu silovao tada 25-godišnju Kathryn Mayorga. Ona ga je tužila nakon devet godina šutnje, na koju se obvezala kada se navodno nagodila s nogometašem koji joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju. Mayorga je sada odlučila progovoriti o tom brutalnom činom koji je, kaže, obilježio njezin život, a policija je ponovno otvorila slučaj jer u Nevadi ne postoji zastara za slučajeve silovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo