ZLOČESTI DEČKO IMA NOVU CURU / Lijepa influencerica osvojila problematičnu zvijezdu: Javila se njegova bivša: 'Nemaš pojma u što se upuštaš'

Image
Foto: Instagram

Lijepa influencerica Costeen Hatzi osvojila Kyrgiosa, par objavio da je u vezi. Javila se njegova bivša djevojka Chiara Passari koja tvrdi da ju je Australac zlostavljao: 'Nemaš pojma u što se upuštaš'

5.1.2022.
6:56
Instagram
VOYO logo

Zločesti dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios ima novu djevojku. Australski tenisač bio je u vezi s Chiarom Passari više od godinu dana. Međutim, njihova je veza prošla kroz teške trenutke i stoga oni više nisu zajedno. Sigurno se pitate, tko je Kyrgiosova nova djevojka?

Costeen Hatzi osvojila Kyrgiosa

Image
[FOTO] NA POMOLU NOVI VELIKI SKANDAL U SPORTU: /

Zločestog dečka tenisa optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje

Image
[FOTO] NA POMOLU NOVI VELIKI SKANDAL U SPORTU: /

Zločestog dečka tenisa optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nick sada izlazi s Costeen Hatzi, influencericom s nešto više od 8 tisuća pratitelja na Instagramu, prenosi Tenisstonic.com. Baza njezinih obožavatelja još uvijek je mala, ali će vjerojatno eksponencijalno rasti sada kad je u vezi s Nickom. No, spomenuta Kyrgiosova bivša Chiara Passari reagirala je na objavu na društvenim mrežama, da su poznati tenisač i infuencerica u vezi.

Image
Foto: Instagram: Costeen Hatzi

Costeen Hatzi lijepa je influencerica i u vezi je s Nickom Kyrgiosom i službeno. Na Instagramu ima tek nešto više od 8 tisuća pratitelja, ali očekuje se sad nagli rast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiara Passari nije ostala mirna na Kyrgiosovu objavu na Instagramu, te je za Daily Mail Australia rekla da je Kyrgios "nastavio dalje tako brzo" nakon što su se rastali u jesen, jer se "boji biti sam". Tvrdi da joj je australska teniska zvijezda slala poruke "o osjećajima" još prije nekoliko tjedana. Inače, Chiara i Kyrgios više su puta, prema kronologiji, očito prekidali i vraćali se jedan drugom. Njihova veza je bila turbulentna i ostavila je repove...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Passari je, tako, upozorila Chiaru Hatzi, te joj poručila da "nema pojma u što se s njim upušta", dodajući:

"I meni su se dogodile potpuno iste stvari", prenosi njezine riječi New York Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turbulentna veza Kyrgiosa i Passari

Kyrgios i Passari, koji su počeli izlaziti u srpnju 2020., razišli su se nakon svađe u listopadu 2020., što je dovelo do posjeta policije njihovom hotelu u Adelaideu. Do svađe je došlo nakon što je Passari u objavi na Instagramu optužila Kyrgiosa za varanje. Podijelila je fotografiju na kojoj se čini da je on u krevetu s "golom djevojkom". Kyrgios je u to vrijeme navodno porekao tvrdnju o varanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši par je neko vrijeme bio u inozemstvu, a nakon povratka u Australiju su morali neko vrijeme provesti u karanteni, a to nije dobro završilo. Glasnogovornik policije je otkrio kako su policajci dobili dojavu o svađi u hotelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiara Passari iznijela je teške optužbe na Nickov račun i tvrdi da ju je dok su bili u vezi psihički i fizički zlostavljao. Passari je, nakon toga, optužila Kyrgiosa da ju je varao nakon noćnog provoda u Melbourneu još u veljači, objavivši fotografiju teniskog asa bez majice u krevetu s nekim.

“Ta djevojka gola u krevetu s njim inače nisam ja… Nadam se da je to razjasnilo sve”, objavila je, odgovarajući na pitanje obožavatelja “Što se dogodilo te kobne noći u noćnom klubu 161?”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo