NEKAD JE BIO ŠAMPION, DANAS JE PREDMET SPRDNJE: / Zapušteni Fury se izblamirao i zapalio internet

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Tyson Fury postao je predmet sprdnje na internetu.

10.1.2017.
20:14
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Ovaj bivši boksački prvak prema WBO i WBA verzijama trenutno stagnira od boksačkih obveza zbog toga što se odlučio posvetiti problemu s ovisnosti i depresijom. Britanski teškaš je na svjetski tron došao senzacionalnom pobjedom protiv Vladimira Klička.

ŠMRKAO JE KOKAIN, A SAD JE OTIŠAO KORAK DALJE: Skandalozni boksač šokirao sve putem društvenih mreža

Pao na doping testu

Revanš protiv Ukrajinca trebao je najprije odraditi u srpnju, ali je borba otkazana zbog navodne Furyjeve ozljede gležnja. Kasnije se, međutim, ispostavilo da je "Gipsy King" pao na doping-testu, bio je pozitivan na nandrolon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi datum uzvrata bio je 29. listopada, ali je dvoboj opet otkazan, a službeno je objašnjenje bilo da je Fury “medicinski nesposoban” za borbu. Kasnije je u svom intervjuu za britanske medije priznao da je šmrkao kokain i kako se na taj način borio protiv depresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povukao se u osamu

Nakon toga, Fury se povukao u osamu. Nije ga bilo u medijima, imao je tek jedan ispad početkom prosinca prošle godine kad je bio vinovnik homofobnog ispada na društvenim mrežama. No, sve u svemu smirio se.

I pritom dosta zapustio. I onda se vratio. U stilu! Naime, internet je 'podivljao' nakon što se pojavila snimka u kojoj Fury pokušava preskočiti ogradu. S popriličnim brojem kilograma viška Tyson Fury je jedva potrčao prema ogradi, a onda se poskliznuo na očito mokru travu i rasuo koliko je dug i širok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte zbog čega mu se sad svi smiju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo