NAJVEĆI LUĐAK MEĐU NOGOMETAŠIMA: / Tonći Kukoč ima novi biser i on je apsolutni hit

Image
Foto: Facebook/Tonci Kukoc

Samoprozvani najbolji lijevi bočni u Hrvata ponovno briljira. Nije dugo objavio nešto skandalozno ili smiješno na svojim mrežama, ali toj 'šutnji' njegovih bisera konačno je došao kraj.

11.12.2015.
14:48
Facebook/Tonci Kukoc
VOYO logo

Tonćija Kukoča možete voljeti ili mrziti, ali dvije stvari morate priznati. Prva je ta da svojim ludim objavama (čitaj biserima) na društvenim mrežama zna nasmijati javnost. Druga je ta što je čovjek uvijek dosljedan sebi. Za razliku od nekih drugih u hrvatskom nogometu. Ali dobro, sad nije niti vrijeme niti članak za pisanje o anomalijama u domaćem nogometu i (ne)karakternim ljudima.

Kukoč je poznat kao karizmatičan nogometaš koji na društvenim mrežama objavljuje svakakve stvari, ponekad iznenađuje svojim ponašanjem i izjavama, ali sve u svemu čovjek je zanimljiv i s njim nikad nije dosadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopačke samo za njega

Pa je tako čovjek ostao zapamćen kao nogometaš koji je na humanitarnom malonogometnom turniru u Splitu nosio majicu “HNS mafia", a na svoj urnebesan način je dao instrukcije iz matematike Vučeviću i Brbiću, odbivši tako njihov poziv u Hajduk jer se ranije i nije baš rastao u dobrim odnosima sa čelnicima Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuto nisu jedini njegovi ispadi, ima njih dosta, Kukoč se itekako voli obračunavati javno sa svojim protivnicima ili ljudima koje smatra svojim protivnicima. Kako bilo, obrambeni igrač Livorna je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se nalaze kopačke sa natpisom "bezobrazan". Naravno, sliku je popratio i komentarom:

"Logično je da adidas prvo napravi kopačke za mene, pa tek onda za ostale (obične smrtnike)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo