MLADI VANDALI NALETJELI NA MMA ZVIJEZDU I ODMAH POTPISALI KAPITULACIJU: / 'Koji k***c radite? I ja sam bijesan, ali ovo nije način'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Dio prosvjeda pretvorio se u čisti otimačinu i vandalizam čime dodatno pogoršavaju tešku situaciju

1.6.2020.
14:13
Screenshot
VOYO logo

Već nekoliko dana traje val prosvjedi diljem SAD-a zbog brutalnosti policije prema Afroamerikancima i smrti Georga Floyda. On je bog brutalne policijske fizičke sile umro tijekom policijskog privođenja u Minneapolisu. Prosvjedi su se u dijelu SAD-a pretvorili u kaos pa je u brojnim gradovima uveden je policijski sat.

Image
AMERIKA GORI ZBOG POLICIJSKE BRUTALNOSTI, JORDAN I RODMAN UKLJUČILI SE U AKCIJU: /

'Mi smo ljudska bića, a ne je*ene životinje'

Tako su ga uveli i gradovi Los Angeles, Chicago, Detroit i Washington, dok je jugozapadna država Arizona uvela za cijeli tjedan policijski sat u cijeloj državi nakon što su prosvjednici izišli na ulice i sukobili se s policijom, koja je upotrijebila suzavac i gumene metke. Ograničenje kretanja koje će pogoditi milijune ljudi stupilo je na snagu istodobno s raspoređivanjem preko 5.000 pripadnika Nacionalne garde, koji su aktivirani u 15 država i glavnom gradu kako bi dali potporu lokalnim snagama reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslao poruku

Sve više pripadnika afroameričke zajednice pozivaju na nenasilno ponašanje tijekom prosvjeda. Nakon što im se obratio legendarni košarkaš Chicago Bullsa, Dennis Rodman i pozvao ih da ne kradu i ne ponašaju se kao životinje, jedan od najvećih MMA boraca svih vremena, Jon Jones, na svom je Instagramu objavio snimku na kojoj se vidi akko se obračunao s dvojicom prosvjednika.

“Ima li ovo sve sad uopće veze s Georgeom Floydom? Koji ku*ac tinejdžeri uništavaju naše gradove? Kao mladi crnac sam, vjerujte mi, bijesan zbog onoga što se dogodilo, ali ovo nije način. Ako zaista volite svoje gradove onda ih morate i čuvati. Poručujem svim roditeljima da nazovu svoju djecu i smjesta ih pošalju kući”, poručio je Jones i priložio video u kojem dvojici mladića otima limenke spreja kojima su šarali po pročeljima zdrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo