MISLILI STE DA JE SIROMAŠAN I DA ŽIVI U FAVELAMA? / Pogledajte kako zapravo izgleda Adrianov život

Image
Foto: AFP

Mnogi su mislili da je zapao u bijedu, ali ne, njemu je sasvim u redu

9.3.2019.
12:28
AFP
VOYO logo

Na spomen Adriana mnogima odmah padne napamet strašna ljevica. Brazilac je u svoje vrijeme bio fenomenalan igrač, svjetsku slavu je doživio nastupajući za Inter, ali mnogi su mišljenja kako je mogao napraviti mnogo bolju i uspješniju karijeru.

Nezdrav život ispunjen ludovanjima i cjelovečernim zabavama prinudio je Adriana na prijevremeno okončanje karijere. Uslijedili su potom problemi s depresijom, alkoholom, ali i opasnim kriminalcima zbog kojih je i hapšen jer se sumnjalo na trgovanje drogom. Šuškalo se također da je ostao bez bogatstva i da je skupe hotele i život bogataša zamijenio povratkom u favele Rio de Janeira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojita ljevica

U posljednje vrijeme Adriano je s obožavateljima dijelio fotografije kako se kupa u koritu i roštilja na ciglama, svi su govorili da je 'Imperator' dotaknuo dno, međutim ispostavilo se kako je samo posjetio stare prijatelje koje nije zaboravio ni nakon uspješne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Instagram profilu Adriano je sada objavio kako stvarno živi. Ako je suditi na osnovu toga, daleko je od siromaštva, a skupocjeni automobili, bazeni, skupa hrana i hoteli samo su dio životnog stila brazilskog majstora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo