SAPUNICA SE TEK ZAHUKTAVA / Mislili smo da je gotovo, a Talijani najavljuju niz otkrića. Tottijeva bivša tvrdi: 'Vidjela sam stvari koje bi uništile 50 obitelji'

Image
Foto: Profimedia

Čini se da se priča između Francesca Tottija i Ilary Blasi tek zahuktava

12.9.2022.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih talijanskih sportsko-manekenskih parova nedavno je objavio svoj kraj. Francesco Totti i Ilary Blasi pokrenuli su razvod nakon 20 godina veze i braka, javljaju talijanski mediji i dodaju kako su i Totti i Blasi objavili odluku u razvodu te su u njoj tražili poštovanje svoje privatnosti.

Image
JAKO GA JE POGODILO /

Dinamo mu je presudio, a sada se konačno javio i to dramatičnim pismom: 'Ovo je jedna od najtežih izjava koje sam ikad morao napisati'

Image
JAKO GA JE POGODILO /

Dinamo mu je presudio, a sada se konačno javio i to dramatičnim pismom: 'Ovo je jedna od najtežih izjava koje sam ikad morao napisati'

Njih dvoje su u braku bili od 2005. godine, ali vezu su počeli nekoliko godina ranije. Ilary Blasi najavila je razvod u izjavi koju je objavio njegov agent. Nekoliko minuta kasnije, bivši br.10 Rome, "posljednji rimski imperator", otkrio je kako je pokušao prevladati krizu svog braka, ali kako mu je sad jasno da je razvod, ma koliko bio bolan, neizbježan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špekuliralo se kako je bivši nogometaš bio nevjeran, a potom su procurile informacije kako je ipak Ilary bila ta koja je "vrludala". Navodno je Totti patio od depresije kada je saznao vijesti koje su dovele do raskida.

Image
Foto: Profimedia

Italian former professional footballer and current technical director at AS Roma, Francesco Totti reacts as he holds a press conference on June 17, 2019 at the Foro Italico sports complex in Rome. Totti, who played for Roma and the Italy national team, announced on June 17 he is stepping down from his role as technical director at Roma after 30 years at the club., Image: 448637838, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Tek se zahuktava?

Legendarni nogometaš Rome otišao je toliko daleko da ju je optužio za nevjeru, ali i da mu je navodno ukrala skupocjene satove. Ilary je dugo šutjela, ali se odlučila javiti preko svojeg odvjetnika Alessandra Simeonea, a njegove riječi prenosi Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam činila sve kako bi zaštitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Njihova sigurnost mi je na prvom mjestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina svjedočila sam stvarima koje bi mogle uništiti 50 obitelji", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

3. Francesco Totti - 7.71

Isti izvor ističe kako je to samo početak sage i dugog niza otkrića. Totti je nedavno rekao ovo:

"Pročitao sam puno toga posljednjih tjedana, zbog tih stvari pate naša djeca. Stop. Preživio sam teško razdoblje, prvo zato što sam prestao igrati, a onda je došla smrt mojeg oca od posljedica Covida. Baš kada mi je supruga najpotrebnija, nije je bilo. U rujnu prošle godine su do mene došle glasine kako Ilary ima drugog. Dapače, više od jednog, a onda sam otkrio poruke na njezinom telefonu. Nešto poput "vidimo se u hotelu" i slično", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Iako se činilo kako je cijela priča zaključena, očito ćemo još neko vrijeme slušati o problemima "posljednjeg rimskog imperatora" i njegova bivše supruge.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo