JAKO GA JE POGODILO / Dinamo mu je presudio, a sada se konačno javio i to dramatičnim pismom: 'Ovo je jedna od najtežih izjava koje sam ikad morao napisati'

Image
Foto: Profimedia

Tuchel je očito bio baš jako pogođen ovom smjenom jer je ovoga vikenda napisao podosta dramatičnu oproštajnu poruku

12.9.2022.
9:07
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Dinama prošloga su tjedna svladali Chelsea na otvaranju Lige prvaka s 1:0 na svom Maksimiru, a dan nakon toga trener londonske momčadi, Nijemac Thomas Tuchel, dobio je otkaz.

Chelsea je u vrlo kratkom roku kupio novog menadžera, dali su 22 milijuna funti za Brightonova stratega Grahama Pottera, a Tuchel je očito bio baš jako pogođen ovom smjenom jer je ovoga vikenda napisao podosta dramatičnu oproštajnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedna od najtežih izjava koju sam ikad morao napisati i jedna za koju sam se nadao da neću morati napisati još puno godina. Shrvan sam što je završio moj period na klupi Chelseaja. Ovo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, kako profesionalno, tako osobno", započeo je Nijemac i onda nastavio.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Uvijek će imati mjesto u mom srcu'

"Puno hvala svom osoblju, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam kao kod kuće od početka. Ponos i zadovoljstvo koje sam osjetio pomogavši momčadi da osvoji Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo ostat će u meni zauvijek. Ponosan sam što sam bio dio klupske povijesti i uspomene u posljednjih 19 mjeseci uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu", poručio je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac je s Chelseajem osvojio Ligu prvaka u svojoj prvoj sezoni, a vodio je momčad u 100 utakmica i ostvario 60 pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo