MARCELO BROZOVIĆ EMOTIVNOM PORUKOM SE OPROSTIO OD PREMINULOG VATROGASCA: / Nekad su živjeli u istom gradu

Image
Foto: Profimedia/Instagram

Požar je iz zasad neutvrđenih razloga najvjerojatnije buknuo u stanu u kojem u tom trenutku nije bilo ljudi

21.7.2019.
18:08
Profimedia/Instagram
VOYO logo

Tragedija mladog vatrogasca Ivana Galekovića koji je poginuo u požaru u subotu u Velikoj Gorici zavila je Hrvatsku u crno. Nemili događaj puni redove novinskih stupaca, a poruke sućuti pristižu sa svih strana.

Jednu od njih poslao je i nogometaš Marcelo Brozović. Hrvatski reprezentativac dugo je živio u Velikoj Gorici, a oprostio se od Galekovića riječima "Počivaj u miru Božjem, prijatelju", iz čega bi se moglo zaključiti da je Brozović poznavao nesretnog vatrogasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid još uvijek traje

Zagrebačka policija nastavila je u nedjelju s vještacima forenzičnog centra Ivan Vučetić provoditi očevid na mjestu požara u Velikoj Gorici, gdje su u subotu ozlijeđena dva vatrogasca od kojih je jedan podlegao ozljedama u KBC-u Zagreb i sad se od njega opraštaju vatrogasci, poručujući kako je njihov kolega pokazao koliko je veliko srce vatrogasca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U VELIKOJ GORICI POGINUO VATROGASAC (24): /

Gasio je kuću koja se zapalila; 'Brate po vatri, počivaj u miru'

Image
U VELIKOJ GORICI POGINUO VATROGASAC (24): /

Gasio je kuću koja se zapalila; 'Brate po vatri, počivaj u miru'

Požar je iz zasad neutvrđenih razloga najvjerojatnije buknuo u stanu u kojem u tom trenutku nije bilo ljudi, u potkrovlju kuće 39-godišnjaka, u Ulici Mate Lovraka, izvijestila je u nedjelju policija.

Prilikom gašenja požara, koji je planuo oko 16 sati, ozlijeđeni su 24-godišnji i 44-godišnji vatrogasac. Za mlađeg vatrogasca Ivana Galekovića nije bilo spasa te je u 19 sati umro u KBC-u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S kolegom je sve u redu

Njegov kolega, koji je pretrpio šok zadržan je na opservaciji, ali je u međuvremenu pušten kući jer nema ozljeda, doznaje se u zagrebačkom KBC-u.

Dok policija s vještacima provodi očevid, vatrogasci iz čitave Hrvatske putem društvenih mreža opraštaju se od mladog velikogoričkog vatrogasca Ivana Galekovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo