TEK DA VIDITE TKO MU GA JE DAO / Malo je podmuklo, a opet i lukavo. Dobro pogledajte kakav je provokativan poklon Ronaldo dobio pod borom

Image
Foto: Instagram

Na slici Ronaldo i Georgina, zajedno s obitelji i djecom poziraju na stepenicama pored goleme božićne jelke

27.12.2021.
9:00
Instagram
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Portugalac, Cristiano Ronaldo, podijelio je na svom Instagramu svega jednu božićnu fotografiju, baš kao i njegova životna partnerica Georgina Rodriguez.

Na slici Ronaldo i Georgina, zajedno s obitelji i djecom poziraju na stepenicama pored goleme božićne jelke ispod koje je gomila poklona. No, mnogi možda i nisu primijetili da se među poklonima nalazi i jedan veoma zanimljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ako bolje pogledate ispod Ronaldove jelke vidjet ćete i vrećicu s motivom Sportinga iz Lisabona, Ronaldova bivšeg kluba u koji se početkom sezone mogao vratiti da je htio, odnosno, koji ga je želio dovesti, ali ga očito nije mogao platiti pa je Portugalac zato potpisao za Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklon dobio od majke

Ono što je još zanimljivije jest da je, kako piše The Sun, taj poklon u vrećici Sportinga iz Lisabona dobio upravo od svoje majke Dolores Aveiro, inače velike navijačice Sportinga i velike zagovarateljice Ronaldova povratka u klub koji ga je lansirao među zvijezde. Dolores je početkom sezone na sve moguće načine pokušavala dovesti Ronalda nazad u Portugal, ali Cristiano je tvrd orah pa je očito pokušala na ovako suptilniji pomalo i podmukliji način.

Dolores redovito objavljuje slike u kojima pozira u dresu Sportinga, a posebno je čestitala Božić svima u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo