'MALA SEKSICA, UF I JA SAM IMPRESIONIRAN TVOJIM...' / Donna Vekić fotkom zapalila društvene mreže

Image
Foto: AFP, CLIVE BRUNSKILL

Donna Vekić (21) ovog tjedna boravi u Sankt Petersburgu gdje na uglednom Premier turniru lovi nove WTA bodove, a slobodno vrijeme između mečeva iskoristila je za posjet muzeju Hermitage.

1.2.2017.
20:40
AFP, CLIVE BRUNSKILL
VOYO logo

Ono kad lijepa Donna Vekić posjeti muzej i u seksi haljini pokaže svoje noge! Na ovaj način opisali bi smo reakciju njezinih fanova nakon posjeta muzeju Hermitage. Naime, Vekić između mečeva koristi vrijeme za razgledavanje grada. Pa je tako odlučila posjetiti i muzej Hermitage.

HRVATICE DOMINIRAJU: Donna i Ana ljepotom zasjenile sve tenisačice na zabavi

'Potpuno sam impresionirana muzejom Hermitage'

"Potpuno sam impresionirana muzejom Hermitage, gradom Saint Petersburg a posebno organizacijom Premier turnira ovdje. Sutra novo iskušenje na terenu", napisala je Donna ispod atraktivne fotke koju je objavila na svom Facebook profilu i naravno izmamila komentare fanova koji su se odmah osvrnuli na njezinu figuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prezgodna si, Donna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uf, i ja sam impresioniran tvojim nogama."

"Prezgodna si Donna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Seksi noge'

"Seksi noge".

"Uf, dovraga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Princeza".

"Mala seksica", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Vekić je u glavni ždrijeb ušla kao "sretna gubitnica" nakon otkazivanja Švicarke Stefanie Voegele, a u 2. kolu ju čeka druga nositeljica, jedna od najljepšh tenisačica, Slovakinja Dominika Cibulkova. Donna je u 1. kolu bila bolja od Latvijke Jelene Ostapenko 6-0, 6-4.

Vrijedi spomenuti kako je Donna Vekić napredovala ovoga tjedna za 11 pozicija na WTA listi i sad se nalazi na 88. mjestu, a u ovoj godini ima velike planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo