LEGENDARNI MARADONA TEŠKO ZABORAVLJA: / Evo kako se odlučio riješiti uspomene na Sergija Aguera

Image
Foto: AFP

Maradona trenutno živi u Dubaiju gdje vodi prvoligašku momčad Al-Fujairah, a Aguero briljira u dresu Manchester Cityja sa 17 golova u dosadašnjem dijelu sezone

6.2.2018.
15:01
AFP
VOYO logo

Legendarni Diego Armando Maradona (57) čini se ne može oprostiti bivšem zetu Sergiju Agueru što je ostavio njegovu kćer. Aguero je s Maradoninom kćeri Gianinnom bio u braku četiri godine, zaejdno imaju i sina, ali napadač Manchester Cityja 2012. godine zatražio je razvod.

Maradona je u početku bio oduševljen zetom, ali kada je ovaj okončao vezu s njegovom kćeri, legendarni Argentinac potpuno ga je prekrižio. Iako Sergio i Gianinna imaju sina Benjamina, Diego i jedan od najboljih napadača engleskog Premiershipa uopće se ne viđaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je očito toliko ljut da je odlučio doslovno izbrisati Aguera. Na fotografiji koju je uslikao u svom domu i na kojoj se slikao sa svojim odvjetnikom Matijasom Marlom, vidljivo je kako je lik Sergio Aguera potpuno zatamnjen na jednoj obiteljskoj fotografiji u pozadini, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona trenutno živi u Dubaiju gdje vodi prvoligašku momčad Al-Fujairah, a Aguero briljira u dresu Manchester Cityja sa 17 golova u dosadašnjem dijelu sezone, a vrlo je izgledno da će na kraju sezone i podignuti trofej pobjednika Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo