Play ponuda

KAKVI JUNACI / Krenulo ukrajinsko prvenstvo na dirljiv način: Hrabri ranjeni branitelj izveo početni udarac, igrač se slomio u suzama

Image
Foto: Profimedia/Ilustracija

Početni udarac izveo je jedan od ranjenih hrabrih ukrajinskih branitelja, a ta scena posebno je ostavila dojam na mladom igraču Šahtara Danilu Sikanu koji se rasplakao

23.8.2022.
19:54
Profimedia/Ilustracija
Play ponuda

U Kijevu je danas započelo ukrajinsko nogometno prvenstvo. Pred praznim tribinama zbog ratnih okolnosti, po prvi put još od travnja kad je prvenstvo prekinuto, odigrana je jedna ligaška nogometna utakmica.

Igrali Šahtar i Metalist

Situaciju u Ukrajini pratite - OVDJE.

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Novinar BBC-ja tražio Darija Srnu da komentira Ruse, a on je poslao zaista brutalnu poruku agresorima na Ukrajinu

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Novinar BBC-ja tražio Darija Srnu da komentira Ruse, a on je poslao zaista brutalnu poruku agresorima na Ukrajinu

U susretu između Šahtara iz Donjecka i Metalista iz Harkova nije bilo pogodaka. Simbolika je ta da su prvenstvo otvorili klubovi iz dva grada jako pogođena ratom, ali i to da se utakmica odigrala na nacionalni blagdan Dana zastave Ukrajine.

Sikan se rasplakao

Početni udarac izveo je jedan od ranjenih hrabrih ukrajinskih branitelja, a ta scena posebno je ostavila dojam na mladom igraču Šahtara Danilu Sikanu koji se rasplakao, javljaju ukrajinski mediji. Video trenutka upravo se dijeli društvenim mrežama, ali zbog prava ga ne smijemo objaviti.

Također, ukrajinski vojnik šepajući je sa šalom Šahtara oko vrata došao do centra i izveo početni udarac uz pljesak svih.

Podsjetimo, ukrajinsko prvenstvo prekinuto je usred prošle sezone, a savez je odlučio kako neće proglasiti prvaka zbog ratnih okolnosti i činjenice da se prvenstvo nije održalo. Svi ostali susreti ove sezone odigrat će se pred praznim tribinama u istoj atmosferi.

Play ponuda
Play ponuda