PROGLAŠEN IZDAJNIKOM /

Kontroverzni nogometaš iz Knina koji ne poznaje zemljopis na udaru Srba: 'Prodao si vjeru za večeru'

Image
Foto: Profimedia

'Prodao si vjeru za večeru. Ne vjerujem što novac napravi od čovjeka'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

26.9.2024.
13:56
Profimedia
VOYO logo

Milan Borjan, kontroverzni golman rodom iz Knina koji veliča zločinačku tvorevinu Republiku Srpsku Krajinu i tvrdi da Knin nije u Hrvatskoj nego u Dalmaciji (žalosno, ali istinito), našao se na udaru svojih Srba.

Image
KAOS U BEOGRADU /

Crvena zvezda na koljenima, navijači tražili da skinu dresove, a nakon najbolnijeg poraza 'bocnuo' ih je i Milan Borjan

Image
KAOS U BEOGRADU /

Crvena zvezda na koljenima, navijači tražili da skinu dresove, a nakon najbolnijeg poraza 'bocnuo' ih je i Milan Borjan

Naime, Borjan, najpoznatiji nepoznavatelj zemljopisa među Srbima, pozirao je u tradicionalnoj saudijskoj odjeći, što je izazvalo bijes u Srbiji. Razlog tomu je Nacionalni dan Saudijske Arabije, ali Borjan nije mogao naslutiti da će se zbog toga naći na udaru uvredljivih komentara, da će biti proglašen izdajnikom. Njegovi pratitelji zasuli su spornu fotografiju komentarima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodao si vjeru za večeru", Razumijem pare, ali ne vjerujem...", "Što novci naprave od čovjeka", " Pravi balija, sad si kao i Stojković 'Mustafa'", samo su neki od komentara, javlja Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nekadašnji golman Crvene zvezde Milan Borjan odlučio je ovog ljeta karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, u Al Rijadu. Borjan je za Crvenu zvezdu branio šest godina, upisao 180 nastupa, a bio je jedan od miljenika Delija. Za reprezentaciju Kanade branio je od 2011. godine, a na golu je branio 74 puta.

Hrvati ga pamte po razgovoru za B92. Tada je Milan kazao je kako on nije rođen u Hrvatskoj, nego u Republici Srpska Krajina. Borjan je rođen 23. listopada 1987. godine, kad je još bila Jugoslavija, a kad je, kao i uvijek, Knin bio na području Hrvatske...

Naime, novinar B92 upitao ga je:

"Kako bi sebe opisao, rođen si u Hrvatskoj, živiš u Srbiji, a braniš za Kanadu?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Borjan mu je odgovorio:

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina" objasnio je svoju neobičnu teoriju, koja i nije tako neobična kod dijela Srba koji još uvijek zazivaju Krajinu, velikosrpsku ideju koja je bila popraćena strašnim zločinima, a koja se razbila kao valovi od hridi i otišla u ropotarnicu povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Luis Ibáñez u podcastu Net.hr-a kod Silvija Maksana: 'Uspio sam jer sam bio siromašan, a današnja djeca imaju sve na pladnju'

Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo