Novi ljubavni par

‘JEDNO DRUGOM SLUŽE ZA PROVOD’: Poznata i bujna starleta zavela nogometaša

Prema pisanju Kurira, srpska starleta Soraja Vučelić u ljubavnoj je vezi sa bugarskim nogometašem koji igra za Partizan Valerijem Božinovom.

Soraja i bugarski reprezentativac Božinov upoznali su se krajem prošloga ljeta preko zajedničkih prijatelja u jednom klubu, ali nisu odmah započeli romansu. Prijateljica od Soraje otkrila je kako ona u početku nije bila zainteresirana za njega, ali je on bio uporan da ju osvoji, pa je na kraju popustila.

Nogometaš je u ponedjeljak ponovno prenoćio u starletinom stanu, gdje su proslavili njegov 30. rođendan.

‘Najčešće Soraja ide u njegov stan’

“Najčešće Soraja ide u njegov stan. Ne bih rekla da je to ozbiljna veza, već da jedno drugome služe samo za provod. Jedno vrijeme nisu se viđali jer je bila ljuta zato što joj je rekao da od njega ne očekuje ništa ozbiljno, pa ga je pokušala ohladiti porukama da je u gužvi”, kazao je izvor za Kurir.

Valerij Božinov
Valerij BožinovFoto: ALBERTO PIZZOLI/AFP

Međutim, na kraju su ipak završili zajedno.

“Svoj 30. rođendan Božinov je proslavio u njenom stanu. Soraja mi se pohvalila da je došao prije ponoći i otišao u pola osam ujutro. Tog jutra zamalo je zaspao i na trening. Koliko su oboje oprezni, vidi se i po tome što mu je Soraja osigurala parkirno mjesto u garaži zgrade u kojoj ona živi kako nitko ne bi saznao da je posjećuje”, objasnila je Sorajina prijateljica.

Međutim, Božinov je na sve to samo kazao:

“Ne znam tko vam je to rekao, ali nemojte to pisati jer to nije istina”.

Povratak na Net.hr