Izgleda kao milijun dolara i velika je teniska nada iz Srbije

Liljana Pajčin je 23-godišnja velika teniska nada iz Srbije. Radi se o tenisačici koja trenutno završava fakultet (Union College, ide petu godinu)) u New Yorku i igra za fakultetsku ekipu koja se zove Union Buldogs.

Igra za fakultetsku ekipu

Srpski tabloid Blic raspisao se o ovoj djevojci koja je sa svojom teniskom ekipom na fakultetu završila bez poraza u regularnom dijelu, s osam pobjeda što Buldogsima nikad ranije nije pošlo za rukom.

Srpski tabloidi o njoj pišu i kako izgleda kao milijun dolara, ali još zanimljivije, ona je kći nacionalističkog i kontroverznog folk pjevača Mirka Pajčina poznatijeg kao Baja Mali Knindža koji je nadimak dobio po Knindžama, paravojnoj formaciji tzv. Republike Srpske Krajine, čijem je veličanju posvetio veliki dio svog ranog opusa.

Baja Mali Knindža ratni huškač i ljubitelj četnika

Poznat je kao vatreni srpski nacionalist i pristaša Srpske radikalne stranke kojoj je spjevao himnu. Omiljeni je pjevač ratnog huškača Vojislava Šešelja koji je u Haagu imao sve njegove kasete. Danas Baja Mali Kninđa uživa popularnost u Republici Srpskoj, ali su mu u Hrvatskoj i Federaciji BiH zabranjeni nastupi jer se tekstovi njegovih pjesama smatraju govorom mržnje. Živi u Beogradu i ima četvero djece. Inače, Ljiljana i Mirko rođaci su pokojne srpske pjevačice Ksenije Pajčin.

"Liljana Pajčin stalno objavljuje fotografije s treninga i mečeva, a u sezoni 2019./2020. izabrana je za AAC All - Academic ekipu. Ostvarila je pet double pobjeda i četiri u singl mečevima, a 23-godišnja Srpkinja je riješila karijeru u 'bijelom sportu' napraviti preko sveučilišta, što je češći slučaj u košarci ili nekim drugim u SAD-u popularnijim sportovima poput američkog nogometa", stoji u pisanju srpskih tabloida.