'KARLO JE I DALJE U KOMI, PRVI JE CILJ DA OSTANE ŽIV': / Nesretni mladi talentirani golman bori se za život

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

'Karlo je i dalje u induciranoj komi od jučer nakon operativnog zahvata i nadamo se da će uz Božju pomoć preživjeti'

2.1.2020.
13:00
Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

"Stanje se nije u bitnome promijenilo. Karlo je i dalje u induciranoj komi od jučer nakon operativnog zahvata i nadamo se da će uz Božju pomoć preživjeti. Dodatne nade nam daje i činjenica da su ga operirali najbolji liječnici u Klinici, koja je među vodećima u Europi za takve slučajeve", kratko je jutros za 24sata kazao Davor Sokač, otac 18-godišnjeg Karla, talentiranog vratara NK Radnika iz Križevaca koji je u noći na novu godinu teško stradao u prometnoj nesreći u Križevcima.

Image
U PROMETNOJ NESREĆI STRADAO BIVŠI MLADI GOLMAN DINAMA: /

Oduzete mu obje noge, a liječnici se bore za njegov život

Image
U PROMETNOJ NESREĆI STRADAO BIVŠI MLADI GOLMAN DINAMA: /

Oduzete mu obje noge, a liječnici se bore za njegov život

U srijedu je Karlo bio na operaciji

Ozlijeđeno je Karlu nekoliko kralježaka, ne osjeća noge, ruku... Ima po život opasne ozljede. Koprivničko-križevačka policija je priopćila kako je došlo do nesreće. Nakon kriminalističkog istraživanja, naime, policija je utvrdila kako je Karlo prijatelju da vozi njegov BMW bjelovarskih registracija prijatelju tek godinu dana starijem koji još nije položio vozački ispit. To je policija objavila u četvrtak ujutro na svojoj web stranici. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog brzine izgubio kontrolu

Vozač je zbog brzine u desnom zavoju izgubio kontrolu nad automobilom. Nakon toga automobil je sletio u lijevi putni jarak i desnom bočnom stranom udari u betonski stup. Nesretni Karlo je teško ozlijeđen, a godinu dana stariji suvozač, koji se također nalazio na desnoj strani, zadobio je lakše ozljede. Vozač je prošao neozlijeđen. Mladić koji je sjeo za upravljač BMW-a bez položenog vozačkog ispita nije bio pod utjecajem alkohola, ali je zbog izazivanja teške nesreće uhićen te je policija provela kriminalističko istraživanje.

Prvi je cilj da Karlo ostane živ

Inače, liječnici su Davoru Sokaču kazali da im je prvi cilj da Karlo ostane na životu jer su mu u nesreći stradala četiri kralješka, od koji jedan teško. Liječnici su zadovoljni operacijom, obavljena je u skladu sa svim standardima i normama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najbolja bolnica u Hrvatskoj za takve slučajeve i među najboljima u Europi. Sad je sve u Božjim rukama, stanje je i dalje neizvjesno", izjavio je Davor Sokač.

Vijest o stradavanju mladog golmana, koji je neko vrijeme trenirao i u Bjelovaru, pohađao nogometnu školu zagrebačkog Dinama te kojeg je zvao i HNS, šokirala je ne samo sportsku već i sveukupno križevačku javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo