MALI ZELENI POSTAO MALI ŠARENI

MARADONA PROSLAVIO 56. ROĐENDAN: Jedan od najvećih odjevnom kombinacijom nasmijao čitav svijet

Po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, veliki Diego Armando Maradona, danas slavi 56. rođendan.

Maradona ili “mali zeleni”, kako su mu svojedobno mediji i navijači tepali zbog svoje “svemirske” igre, rodio se 30. listopada u Buenos Airesu. Već od malih nogu pokazivao je veliki nogometni talent, a kad je postao senior, njegova igra izašla je iz okvira one normalne, nogometne. Maradona je posjedovao nevjerojatnu tehniku s kojom je oduševljavao nogometni svijet, igrao je na način kao nitko drugi.

KAMERE UHVATILE PELEA I MARADONU U TAJNOM RAZGOVORU: ‘Messi nema osobnost’

Jednom riječju, čovjek je bio i ostao apsolutna nogometna religija. No, sklonost porocima utjecalo je na to da Maradona svoju karijeru završi na skandalozan način, obavijen svojom ovisnošću o kokainu.

No, njegovi skandali niti malo nisu utjecali na veliku karijeru Argentinca. I dan danas za mnoge je Maradona nogometni Bog. Upravo zbog svoje velike popularnosti i baze obožavatelja, Maradona je svoj rođendan odlučio proslaviti javno, putem Facebooka, gdje je objavio prigodne fotografije i snimke. I pritom – briljirao! I to ne svojom izjavom, već odjevnom kombinacijom koja je oduševila milijune.

“Želim proslaviti sa svima vama moj rođendan. Ovu pidžamu koju nosim na sebi darovali su mi supruga i djeca. Veliki zagrljaj svima”, napisao je Maradona na društvenim mrežama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr