Zazivao oca i majku

GRDNO SE ZAFRKNUO: Pokušao opljačkati djevojku i na kraju plakao poput curice

Zanimljiva situacija dolazi nam iz Brazila. Monique Bastos, djevojka koja se bavi MMA, pretukla je muškarca koji ju je pokušao opljačkati.

Naime, Bastos je krenula s prijateljicama na trening, kada ih je presreo Brazilac Wesley Sousa de Araujo s prijateljem na ulici u jednom brazilskom gradiću. Kriminalci su u njima vidjeli lak plijen, s ciljem da im ukradu stvari koje posjeduju. Znači, novac, nakit, mobitel.. I jako su se prevarili. Jer, 23-godišnjakinja je već šest puta bila MMA prvakinja. A ovi to nisu znali.

“Bila sam na putu za trening kada su nas presreli na motociklima i rekli da žele naš novac i telefone. Kada sam im davala telefon, shvatila sam da nisu naoružani. Pokušali su pobjeći, a ja sam podignula zadnji kotač na motoru i oni su pali s motocikla. Tip koji je uzeo moj telefon je pobjegao, ali sam uspijela uloviti drugoga”, opisuje situaciju Bastos.

Plakao zazivajući oca i majku

Djevojka je pljačkaša primila oko vrata i ispod lijeve ruke imobilizirala nogama. Pljačkaš je shvatio da sada više nema šanse pa je počeo plakati i zazivati svojeg oca i majku. U tom je položaju ostao dvadesetak minuta dok nije došla policija, a cijelo to vrijeme njegove su jadikovke i sramotu snimili i prolaznici. Uhvaćeni pljačkaša zadržan je do dolaska policije, a drugi je uhapšen 15 minuta kasnije.

“Već sam prošla kroz ovog nekoliko puta. Ovo je drugi put da sam se branila. Prošli put su bila dvojica s noževima, ali sam uspijela vratiti ukradene stvari nazad. To je veliki rizik, ali branila sam sebe i prijateljice, pa sam odlučila iskoristiti ono što znam”, rekla je Brazilka.

Povratak na Net.hr