[FOTO] ZBOG OVE VATRENE BRINETE IGRAČ CITYJA PREKRŠIO JE SVA PRAVILA KARANTENE: / 'Vodili smo ljubav cijelu noć'

Image

Doveo ju je u svoju vilu vrijednu sedam milijuna eura

11.1.2021.
16:46
VOYO logo

Nogometaš Manchester Cityja, Benjamin Mendy, Novu godinu je dočekao u društvu vatrene brinete Claudije Marino, a zbog toga bi mogao gadno ispaštati. Naime, nije problem što je organizirao proslavu jer su bili sami, ali problem je taj što je po nju išao avionom u Atenu i tako je prekršio baš sva pravila karantene.

Doveo ju je u svoju vilu vrijednu sedam milijuna eura, a djevojka mu je čak poručila da bi po dolasku u Britaniju trebala ići u karantenu na dva tjedna, a on joj je navodno odgovorio da se ne brije oko toga i da je ionako nitko neće provjeravati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dakako, kada se doznalo za Mendyjev manevar nastao je kaos i javnost u Engleskoj dosta je ljuta na njega, a na koncu se oglasila i fatalna Claudija i sve je priznala.

Image
Image

"Bila sam za zabavu, vodili smo ljubav. Nisam naivna, znam kakvi su nogometaši, mislila sam da će to biti jedno iskustvo. On je bio sam pa nije da sam ikoga povrijedila. Popili smo koje piće, smijali se" izjavila je Claudija, kojoj je Mendy savjetovao da obriše Instagram jer se na snimkama vidi njegova kuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo