DALIĆ ODUŠEVIO POTEZOM

[FOTO] JESTE LI PRIMJETILI ŠTO SE UPRAVO DOGAĐA NA FACEBOOKU? Svi živi poludjeli su za ovom grupom

Facebook grupa iz minute u minutu broji sve više članova

Udruga “Dinamo to smo mi” najavila je jučer pokretanje velike humanitarne akcije za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi “Palčići” i nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, gdje su nakon potresa u Zagrebu vraćeni.

[VIDEO] NAVIJAČI DINAMA ZAJEDNO S ‘PALČIĆIMA’ POKREĆU JOŠ NEVIĐENU AKCIJU U HRVATSKOJ: Vrijeme je za ključni trenutak

Aktivirali najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta

U toj akciji aktivirali su najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta s kojima od idućeg tjedna pokreću veliku akciju Humanitarne tombole.

Zlatko Dalić donirao svoj reprezentativni trenerski dres s potpisom

Sad je otvorena i posebna Facebook grupa “Vratimo Palčiće u Petrovu” u koju se svi mogu pridružiti i putem koje se može pratiti ova megahumanitarna akcija, kao i tko je i što donirao za tombolu, a prvi je u Facebook grupi objavljen trenerski dres od izbornika Hrvatske Zlatka Dalića. Također, grupa iz minute u minutu broji sve veći broj članova…

‘Sad je vrijeme da se vrate inkubatori u Petrovu’

“Svi znamo kako su navijači Dinama tog jutra između ostalog iznosili i spasili desetak inkubatora i ostale opreme. Sad je vrijeme da se vrate inkubatori u Petrovu. Dinamovi navijači imaju bogatu povijest akcija i suradnje s Klubom roditelja “Palčić gore” i čim smo čuli da su otvorili račun za skupljanje sredstva za novu potrebnu opremu, krenuli smo s idejama kako im pomoći. Na kraju smo osmislili tombolu na kojoj će se naći dresovi, rekviziti i ostale vrijedne stvari najboljih hrvatskih sportaša”, rekao je jučer ispred Petrove na konferenciji za medije Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi”.

MEGAHUMANITARKA NAVIJAČA DINAMA, ‘PALČIĆA’ I NAŠIH SPORTAŠA: Hrvatska ovakvo što ne pamti; ‘Želimo pokrenuti pravu lavinu’

Pozvao je Čošić i sve navijače Dinama, ali i druge građane da se odazovu akciji i pomognu u nabavci vrijedne opreme za prerano rođenu djecu u Petrovoj bolnici.

Željka Vučko: ‘Vrijednost ove opreme koju nabavljamo je oko 4 milijuna kuna’

“Tombola će zasad biti na online platformi na stranici http://tombola.dinamotosmomi.com i svaka donacija će odmah sjedati na račun Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić gore”. Već sad “u bubnju” se nalazi respektabilan broj dresova i rekvizita naših sjajnih sportaša, ali ovom prilikom pozivam sve koji se žele priključiti da se jave i pomognu kako bi se “Palčići” što prije vratili u Petrovu. Mi ćemo redovno objavljivati tko se priključio akciji, a o izvlačenju ćemo vas obavijestiti naknadno, ovisno o mjerama vlade vezanim za javna okupljanja”, kazao je Čošić dodavši da je ideja da i na tom koncertu sportaši sudjeluju u call centru i tako dodatno pomognu akciji.

Predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić gore” Željka Vučko kazala je kako je potrebno kupiti za odjel desetak inkubatora, respiratora i ostale opreme.

“Vrijednost ove opreme koju nabavljamo je oko 4 milijuna kuna. Mi smo dosad skupili oko 900 000 kuna, a vjerujem da će ova akcija pomoći našem cilju. Hvala svakom sportašu koji je nešto donirao, hvala svakom građaninu koji će se uključiti u akciju, ovo je zaista prava sinergija sportaša i navijača”, izjavila je Željka Vučko.

Povratak na Net.hr