DRAMA OKO NESTANKA EMILIANA SALE IDE DALJE: / Sada se javio još jedan klub koji želi svoj dio kolača

Image
Foto: AFP

Još jedna momčad žali svoj dio zarade od Salinog transfera

28.1.2019.
13:40
AFP
VOYO logo

Francuski Nantes za sada neće dobiti 17 milijuna eura koliko je Cardiff pristao platiti za nestalog nogometaša Emiliana Salu. Argentinski napadač se vodi kao nestao već šesti dan nakon što je u iznajmljenom avionu putovao za Wales, a šanse da je živ su veoma male.

Iako je Sala registriran kao novi igrač momčadi iz Premiershipa, rukovodstvo Cardiffa je odlučilo zamrznuti isplatu preostalog dijela novca na račun Nantesa. Prva rata koja je iznosila šest milijuna eura je isplaćena. Međutim, s obzirom na to da Sala vjerovatno nikad neće obući dres velškog tima, odlučili su da do daljnjeg ne isplaćuju preostali novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lešinarenje nad nestalim nogometašem

Francuski mediji pak javljaju da se u rat oko novaca vezanih za Salu uključio i Bordeaux. Klub iz kojeg je Sala prešao u Nantes u ljeto 2015. za milijun eura, sada traži svoj dio postotka od nove prodaje njihovog bivšeg igrača.

Bordeauxov predsjednik Waldemar Kita donirao je šest tisuća eura za nastavak potrage za Salom, ovako komentira novu situaciju: "Ne želim razgovarati o novcu dok traje ova drama. Trenutno ne razmatramo nikakav postupak u tom smjeru. Kasnije ćemo vidjeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo