DEFOE SE SLOMIO ZBOG MALOG BRADLEYA: / 'Jako mi je teško, pitanje je dana kad će nas napustiti'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Zdravstveno stanje malog hrabrog navijača Sunderlanda Bradleya Loweryja (6) koji se cijeli život boli s opakom bolešću, pogoršalo se.

7.7.2017.
10:00
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Čitava Engleska i svi nogometni klubovi u Premiershipu, a posebno Sunderland, stali su zajedno, kao jedan, kako bi pružili podršku malom junaku kako bi izvoljevao pobjedu za svoj život. Posebno se s malim zbližio njegov veliki idol, nogometaš Sunderlanda Jermaine Defoe (34).

ZASPAO MU U NARUČJU: Slavni nogometaš u najtežim trenucima uz bolesnog dječaka

Bradley obožava Defoea. I Defoe njega. Ljubav je to koja nema granica. Defoe često posjećuje Bradleya u bolnici, mali spava u njegovom naručju, a vodio ga je i na utakmice Sunderlanda, Bradleyeva omiljnog kluba, dok je igrao za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su mu krajem 2016. godine rekli da ima još nekoliko mjeseci života. No, hrabri mališan je prebolio rak, no vratio mu se i prema najnovijim informacijama njegove obitelji, stanje mu je jako loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRIČA KOJA JE RASPLAKALA ČITAVU ENGLESKU: Teško bolesni petogodišnjak zaspao u naručju svojeg idola Defoea

"Ovo su jako teška vremena za nas jer čekamo kraj. Bradley se od prvog dana bori, ali borbi je, čini se, došao kraj", rekli su njegovi roditelji. U akciju svake moguće pomoći uključilo se jako puno ljudi, a najteže dane mu je često znao olakšati upravo Jermaine Defoe, čiji je Bradley veliki obožavatelj.

Image
Image

Na predstavljanju u Bournemouthu Defoea su upitali o mališanovom stanju, na što je Defoe zastao, uzeo nekoliko sekundi vremena i briznuo u plač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh... Teško mi je, jako mi je teško... Užasno dugo ovo držim u sebi. Pokušao sam biti jak i zbog sebe i zbog njegove obitelji koja je divna, ali ne znam kako da vam opišem kako se osjećam. Kad sam ga prvi put vidio nisam mogao vjerovati da je tako bolestan jer je dotrčao do mene. Povezali smo se u sekundi. Pitanje je dana kad će nas napustiti. Bori se kao lav. Nikad ga neću zaboraviti, zauvijek će biti u mojem srcu", otvorio se Defoe čije riječi prenosi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid The Mirror javlja kako se Bradley htio oprostiti od svojih malih prijatelja "partyjem u krevetu". Legli su pokraj Bradleya, pokraj svog malog prijatelja, posljednji puta. Ljubili su ga i grlili, bilo je jako emotivno. Ali opet, smijeha nije nedostajalo. Jer, Bradley voli smjeh. Voli društvo, prijatelje, voli se igrati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Inzistirao je na druženju sa svojim prijateljima. Pa je tako pozvao svoje rođake i curicu koju simpatizira, koju zove svojom djevojkom", piše Mirror i dodaje kako ga je došao posjetiti i njegov najbolji prijatelj Defoe. Bio je jako sretan, odmah su se počeli maziti, grliti...

Bradleyeva hrabra majka Gemma kazala je kako se njezin sin loše, kako je slab, ali kako se bori u "Bradleyevom stilu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Otići će kad on to bude odlučio", otkrila je Gemma.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo