Koje su bile šanse?

DEČKO GODINE: Napucao loptu na tribinu i slomio ruku – vlastitoj curi!

Alice Woodyatt je u društvu obitelji prošli vikend otputovala u Northampton kako bi uživo gledala svoga dečka na nogometnom travnjaku. Kući se vratila sa slomljenom rukom. Kako? E tu priča postaje bizarna.

Nogometaši Exeter Cityja su prošli vikend gostovali kod Northampton Towna u niželigaškom engleskom natjecanju. Alice Woodyatt se prilika učinila idealnom da ode na kraći izlet i uživo gleda svoga dečka Davida Wheelera na djelu.

“Zadnji put iza gola”

On se uoči utakmice uobičajeno zagrijavao sa suigračima i pucao prema golu. Jedna napucana lopta je, međutim, završila na tribini i slomila ruku, ni manje ni više, nego njegovoj djevojci! Hrabra Alice, međutim, nije željela napustiti stadion sve do kraja utakmice.

“Nisam odmah ni shvatila koliko je ozljeda teška. Tek sam u drugom poluvremenu pomislila da nešto nije u redu”, prepričala je Alice The Sunu.

“Bio je to blesav incident. Sada se mogu tome smijati, kao i cijela moja obitelj. Koje su šanse da se tako nešto dogodi? Mislim da je to bio zadnji put da sam sjedila iza gola”, dodala je ozlijeđena djevojka.

Povratak na Net.hr