DARIO ŠARIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKVA JE IKONA: / U centru Zagreba pomogao ženi u nevolji i oduševio sve

Image

'Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona', piše sin čija se majka našla u problemima

26.8.2018.
14:41
VOYO logo

Na Instagram profilu "NBA hoopster" objavljena je danas zanimljiva fotografija uz još zanimljiviju popratnu priču. Naime, hrvatski košarkaš DarioŠarić nedavno je zajedno sa svojim prijateljima napravio predivnu gestu.

Naime, zvijezda Philadelphia Sixersa pomogla je jednoj ženi koja se našla u nevolji s automobilom, a o čemu se točno radi pročitajte u priči koju prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako, i nailazi skupina od 5-6 mladih Dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz.

Mater je prvo mislila da ju zaje*avaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je uslikala", piše oduševljeni sin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A mi nemamo što dodati osim - naklon do poda majstore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo