DAO AUTO PRIJATELJU DA VOZI BEZ VOZAČKE, A ON SE ZABIO U JARAK PA U STUP: / Detalji prometne nesreće koja je zgrozila Hrvatsku

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija

'Protiv 18 i 19 – godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu'

2.1.2020.
9:57
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Talentirani 18-godišnji vratar NK Radnika iz Križevaca Karlo Sokač je u noći na novu godinu teško stradao u prometnoj nesreći u Križevcima. Jučer je bio na operaciji, ozlijeđeno mu je nekoliko kralježaka, ne osjeća noge, ruku, Karlo ima po život opasne ozljede. Koprivničko-križevačka policija je priopćila kako je došlo do nesreće. Nakon kriminalističkog istraživanja, naime, policija je utvrdila kako je Karlo prijatelju da vozi njegov BMW bjelovarskih registracija prijatelju tek godinu dana starijem koji još nije položio vozački ispit. To je policija objavila u četvrtak ujutro na svojoj web stranici.

Image
U PROMETNOJ NESREĆI STRADAO BIVŠI MLADI GOLMAN DINAMA: /

Oduzete mu obje noge, a liječnici se bore za njegov život

Image
U PROMETNOJ NESREĆI STRADAO BIVŠI MLADI GOLMAN DINAMA: /

Oduzete mu obje noge, a liječnici se bore za njegov život

19 – godišnji vozač upravljao prije položenog vozačkog ispita

"U utorak, 31. prosinca, oko 23.50 sati, u Križevcima u Ulici Radnički dol, 19 – godišnji vozač upravljao je prije položenog vozačkog ispita osobnim automobilom Bmw bjelovarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika u lijevi putni jarak i bočnom stranom vozila udario u betonski stup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teške ozljede zadobio 18 - godišnji putnik

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 18 – godišnji putnik. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 18 – godišnjak sa šireg križevačkog područja dao na upravljanje svoj osobni automobil Bmw bjelovarske registarske oznake 19 – godišnjaku, iako je znao da isti nije stekao uvjete za upravljanje motornim vozilima, kojom prilikom je 19 – godišnji vozač prouzročio prometnu nesreću u kojoj je 18 – godišnji putnik teško ozlijeđen. Protiv 18 i 19 – godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", stoji u dva odvojena policijska priopćenja.

'U teškom je stanju'

Karlov otac Davor, nakon operacije koja je prošla dobro, za 24sata je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnici su mi kazali da im je prvi cilj kako bi Karlo ostao na životu jer su mu u nesreći stradala četiri kralješka, od koji jedan teško. U teškom je stanju. Liječnici su zadovoljni operacijom, obavljena u skladu sa svim standardima i normama. To je najbolja bolnica u Hrvatskoj za takve slučajeve i među najboljima u Europi. Sad je sve u Božjim rukama, stanje je i dalje neizvjesno", rekao je Davor Sokač, koji je objavio i dirljiv status na Facebooku:

'Sine moj, uvijek sam ti govorio da je život borba. Neka ti dragi Bog pomogne'

"Dragi prijatelji hvala vam svima na podršci. Oprostite, ne mogu odgovarati na sve pozive i poruke. Mojem Karlu sada počinje najvažnija utakmica, ona na bolničkom krevetu. Sine moj, uvijek sam ti govorio da je život borba. Neka ti dragi Bog pomogne. Karlo moj, ljubavi moja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo