KAOS SAMO TAKAV / Boris Becker izazvao pobunu u zatvoru. Legendarni Nijemac razbjesnio zatvorenike, a razlog je dosta bizaran

Image

The Sun piše kako je Becker čak dobio i posao, ali je zbog toga nastao dosta bizaran problem

13.7.2022.
11:36
VOYO logo

Legendarni njemački tenisač i nekada prvi reket svijeta, Boris Becker, trenutno se nalazi u zatvoru Huntercombe, gdje je premješten nakon što se žalio na katastrofalne uvjete u zloglasnom zatvoru Wandsworth.

U Huntercombeu se bolje snašao, a The Sun piše kako je Becker čak dobio i posao, ali je zbog toga nastao dosta bizaran problem zbog kojeg je posljedično nastala pobuna među zatvorenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Becker radi kao asistent i predaje o teoriji sporta te objašnjava zatvorenicima zašto je dobro vježbati i zašto treba paziti na prehranu. Ovaj učiteljski posao nije baš najbolje sjeo ostalim zatvorenicima, jer, kako smatraju, posao je dobio prebrzo i "preko reda". The Sun je prenio riječi anonimnog izvora da su zatvorenici negodovali zbog Beckerova posla i da su slali pisma upravitelju da ga se makne s te pozicije.

Image
Image

'Nema povlašten status'

Izvor The Suna tvrdi da treba proći nekoliko godina da bi netko u zatvoru dobio taj posao, a Becker ga je dobio nakon nekoliko tjedana. Becker predaje u zatvorskoj učionici, ali nema pravo pristupiti teretani jer nema poseban status s obzirom na to da mu je zatvorska kazna kratka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun isto tako prenosi izjavu vodstva zatvora, koje poručuje da nije istina da Becker ima povlašten status. "Zatvorenici imaju pristup različitim poslovima i obrazovanju dok su u zatvoru", navode.

Podsjećamo, Becker, šesterostruki osvajač Grand Slama, osuđen je na dvije i pol godine zatvora zbog pokušaja skrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2.5 milijuna funti u stečajnom postupku, s namjerom izbjegavanja plaćanja dugova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo