BIZARNI PRIPREME ZA MEČ KARIJERE: / Fury otkrio što sve radi kako bi srušio Wildera, nekima će ovo izazvati nevjericu

Image
Foto: Profimedia, UPI
Image
Foto: Profimedia, UPI

Spektakl je na rasporedu 22. veljače u Las Vegasu

6.2.2020.
11:56
Profimedia, UPI
VOYO logo

Britanski boksač TysonFury priprema se za skorašnji meč protiv WBC-ovog prvaka DeontayaWildera. Bivši svjetski prvak za njihov revanš postavio je visok cilj. Naime, želi postati prvi boksač koji će nokautirati Brončanog bombardera.

Kako bi očvrsnuo ruke za ovu priliku odlučio je poslušati savjet legendarnog bare-knuckle (borba bez rukavica) borca Big Joe Joycea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao mi je da je umakao šake u benzin kako bi ih očvrsnuo. Tako da ću i ja za ovu borbu u posljednja tri tjedna po pet minuta dnevno umakati svoje šake u benzin. Djelovalo je kod njega, pa ću i ja to pokušati", kazao je Fury tijekom razgovora s Gareth A Daviesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije jedina neobična metoda koju Britanac prakticira tijekom priprema za ovaj meč. Tako je prošlog mjeseca progovorio o još jednoj.

"Masturbiram sedam puta dnevno kako bih konstantno pumpao razinu testosterona u sebi. Moram ostati aktivan i mora mi testosteron 'plutati'. Ne želim da mi razina testosterona padne", pojasnio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj boksač nedavno je iznenadio javnost kada je usred priprema odlučio promijeniti trenera pa je umjesto Bena Davisona doveo Sugar Hill Stewarda, Amerikanca poznatog kao čovjeka koji boksače najbolje priprema za nokaute.

Borba je na rasporedu 22. veljače u Las Vegasu. Njihova prvi obračun prije malo više od godinu dana završio je bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo