OVO MU NIJE TREBALO

100 KG MIŠIĆA, A NI GRAMA MOZGA: Svijet upravo obilazi sramotan i skandalozan čin grčkog bodybuildera

Skandalozni grčki bodybuilder Giannis Magos završio je kao tema pisanja svjetskih medija nakon što je isfrustriran udario IFBB suca na ‘Dijamantnom’ kupu u Ateni.

A isfrustriran je bio zato što mu nije bila pripala glavna nagrada. Naime, Magos je pobijedio u +100 kategoriji, ali na kraju nije bio prvi u ukupnom poretku pro-carda. Prvo je došao do sudačkog stola i udario ga, a nakon toga je brutalno ošamario suca koji je u roku odmah završio na tlu, a koji ga je samo htio smiriti.

RUŠI PROTIVNIKE NEVJEROJATNOM LAKOĆOM: Upoznajte po mnogima najjačeg udarača u MMA koji želi među teškaše


Daljnje neželjene scene spriječili su redari i osobe koje su se u tom trenutku našle na licu mjesta. Svi su bili šokirani viđenim. Njegova reakcija je bila sramotna, divlja, nerazborita. Portal Shockmansion.com javlja kako nema opravdanja za takvo ponašanje, te kako sad Magosa čekaju ozbiljne pravne posljedice.

Njegov sramotan čin ubrzo je osvanuo na internetu uz komentar:

“Ovo je totalno nepoštivanje ovog sporta. Svjedočio sam puno sličnih slučajeva u grčkom savezu. Upravo je ovo dokaz zašto svatko ne zaslužuje ‘pro card’, jer se prvo moraš znati ponašati kao profesionalac. Nemoj da ti jedan trenutak ludosti uništi sve stečeno. Giannis Magos, podnesi poraz kao muškarac, s ponosom i budi uzor drugima, bez obzira na sve”.

Povratak na Net.hr