'Hrvatsku senzaciju' morala tražiti po YouTubeu!

Četvrta tenisačica svijeta Na Li priznala je nakon pobjede protiv Ane Konjuh u 1. kolu Australian Opena da nije znala ništa o nadolazećoj hrvatskoj zvijezdi uoči njihovog međusobnog meča.

13.1.2014.
15:34
VOYO logo

Kineskinja je deklasirala 16-godišnju Dubrovčanku 6-2, 6-0, ali naša mlađahna tenisačica, koju strani i domaći mediji nazivaju hrvatskom senzacijom, nema razloga za razočaranje. Nakon što je lani osvojila juniorska izdanja Australian Opena i US Opena, ove je godine u Melbourneu prošla tri kola kvalifikacija i prvi put zaigrala na seniorskom Grand Slam turniru.

"Jesam li znala išta o suparnici? Ne. Nula. Pokušala sam pronaći njezine mečeve na YouTubeu, tako da sam pogledala nekoliko gemova. No i dalje sam se osjećala pomalo čudno na početku meča jer stvarno nisam znala njezin način igre", priznala je lanjska finalistica Australian Opena, koja je nakon dvoboja ipak mogla ponuditi mišljenje o igri talentirane Hrvatice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ana ima jak, snažan servis i vrlo je dobra s osnovne crte. Mislim da će s više iskustva stvarno biti vrlo dobra tenisačica."

//www.youtube.com/embed/v0G9j6wYGsc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/esH1LLfDY9k

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo