Nakon nule u Gijonu

MRŽNJA KAO MOTIVACIJA: Navijači izvrijeđali Ronalda, ovaj im odgovorio na Instagramu

Sezona je tek počela, a Cristiano Ronaldo proživljava ne baš lijepe trenutke. Nakon nule protiv Sportinga u Gijonu našeg Alena Halilovića, portugalski majstor našao se na udaru domaćih navijača.

Ni navijači Real Madrida mu nisu baš skloni. Prošle sezone Ronaldo je trpio zvižduke i kritike pristalica “kraljevskog kluba” i Portugalac je zbog toga bio itekako frustriran. Ovoga puta, na početku nove sezone u Primeri, zvijezda Reala se našla na meti navijača Sportinga.

U nedjeljnom srazu Sportinga i Real Madrida, Ronaldo je propisno isfučkan, navijači su mu svaki puta zviždali i negodovali kada bi primio loptu.

Pokušao iznuditi kazneni udarac, navijači poludjeli

Iako je Ronaldo na travnjaku sve pokušao ne bi li zabio pogodak i tako svojoj momčadi priskrbio prva tri boda na početku nove sezone, ipak nije išlo.

Real je razočarao svoje navijače. Ronaldo je tijekom susreta prilikom jednog blagog kontakta pao na rubu peterca i odmah tražio kazneni udarac, ali sudac je samo odmahnuo rukom.

Ronaldovo ponašanje izazvalo je negodovanje navijača Sportinga koji su poludjeli na Portugalca, a nakon susreta Ronaldo im nije ostao dužan pa im se obratio putem Instagrama.

“Vaša ljubav me čini jačom, vaša me mržnja čini nezaustavljivim“.

Povratak na Net.hr