u svom stilu /

Mourinho za loš rezultat u Mariboru okrivio suca

Image
Foto: Youtube

Maribor je sinoć u susretu Lige prvaka na svom terenu u Ljudskom vrtu uspio parirati moćnom Chelseju i osvojiti vrijedan bod, a kontroverzni Portugalac na klupi londonske momčadi u svom je stilu još jednom prstom upro - u suce.

6.11.2014.
12:11
Youtube
VOYO logo

Jose Mourinho još jednom je, u svom stilu - opalio po sucima. Loš rezultat njegovih zaista impresivnih 'Bluesa' u Ljudskom vrtu kod mnogo slabijeg Maribora naljutio je Portugalca, koji je kritizirao svoju momčad, ali i glavnog djelitelja pravde Danielea Orsata.

Priznao je Portugalac i lošu igru svoje momčadi, posebice u prvom dijelu. ''Bili smo previše neaktivni, prespori, imali smo loš protok lopte i tako smo dopustili Mariboru da kontrolira utakmicu'', rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto je zadovoljniji bio igrom u drugom dijelu, no ne i sudačkim odlukama: ''Drugo smo poluvrijeme igrali jako dobro, no Maribor je ipak poveo i to nam je sve otežalo. Nakon primljenog smo pogotka počeli igrati sjajno, zabili smo dva pogotka iz odličnih akcija, no sudac nam je poništio drugi pogodak, koji je bio čist. Eto trebali smo pobijediti, a nismo, što da vam kažem, to je nogomet'', zaključio je nezadovoljni Mourinho. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo