MOURINHO I PEP KREĆU U RAT ZA HRVATA: / Gradski rivali iz Manchestera spremaju ponudu za Vatrenog

Image

Dvojica slavnih trenera mogli bi se dobro potući za usluge Vatrenog.

15.3.2018.
8:54
VOYO logo

Samo dan nakon što je Ivan Rakitić odigrao još jednu izvrsnu utakmicu u dresu Barcelone u španjolskim medijima pojavile su se glasine da na ljeto krenuti borba između gradskih rivala iz Manchestera za njega.

Crvene vragove ovog ljeta očekuje još jedan buran prijelazni rok nakon što su razočarali u Ligi prvaka i ispali od Seville u osmini finala. Također prvenstvo nisu osvojili još od 2013. i zadnje sezone velikog sir Alexa Fergusona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prioritet ovog ljeta

Prema pisanju španjolskog tabloida Diario Gola, Joseu Mourinhu je jedan od prioriteta ovog ljeta hrvatski reprezentativni veznjak. Problem je što je navodno i Pep Guardiola zainteresiran za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United na ljeto ostaje bez Michaela Carricka dok bi klub mogao napustiti i Marouane Fellaini. Pogbi i Matiću je stoga potrebno pojačanje u veznom redu, a to je upravo područje koje Mourinho želi čim prije pojačati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pišu da je Portugalac poručio Barcelonu da kažu kolika je Rakitićeva cijena. Dodaju i da bi mogli krenuti za po Luku Modrića, ali se sugerira da bi 33-godišnjak mogao biti prestar za momčad koju Mourinho želi izgraditi na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo