težak udarac / Monacova zvijezda mora na hitnu operaciju

Image
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

Falcao je nastradao na utakmici s amaterskom momčadi Chasselay Monts d'Or Azergues u šesnaestini finala Kupa, a naknadnim pregledom je ustanovljeno puknuće križnih ligamenata koljena, što iziskuje žurnu operaciju.

23.1.2014.
17:03
Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda Monaca Kolumbijac Radamel Falcao mora na hitnu operaciju lijevog koljena nakon teške ozljede zarađene na utakmici Francuskog kupa u srijedu, objavio je Monaco.

Falcao je nastradao na utakmici s amaterskom momčadi Chasselay Monts d'Or Azergues u šesnaestini finala Kupa, a naknadnim pregledom je ustanovljeno puknuće križnih ligamenata koljena, što iziskuje žurnu operaciju. Falcaova ozljeda je težak udarac za Monaco, ali i za kolumbijsku reprezentaciju koja će najvjerojatnije ostati bez svog najboljeg napadača.



Tijekom današnjeg dana Falcaoa je pregledao liječnik njegova bivšeg kluba Porta Joze Carlos Norona, a neki mediji su već javili njegovu prognozu da Falcaoa čeka čak šest mjeseci izbivanja s terena. Ukoliko se to pokaže točnim Kolumbija će na SP bez najveće zvijezde koja je u 51 utakmici postigla 20 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo