MODRIĆ POSTAJE ČETVRTI HRVAT U INTERU? / 'Perez ga je spreman pustiti, ali samo pod jednim uvjetom'

Image
Foto: AFP

U talijanskom divu igraju Perišić, Brozović i Vrsaljko.

15.10.2018.
19:06
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je na radaru Intera proteklog ljeta nakon sjajnog izdanja u Rusiji gdje je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva.

Šefovima Reala, međutim, nije palo na pamet prodati nezamjenjivog veznjaka. Talijanski Corriere dello Sport objavio je kako je Inter postigao usmeni dogovor s veznjakom, ali da nisu uspjeli uvjeriti predsjednika Florentina Pereza da ga proda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi pokušaj

Sada Inter navodno u siječnju planira opet krenuti po Modrića, a Perez ga je speman pustiti samo pod jednim uvjetom. A uvjet je dolazak jednog od dvije zvijezde PSG-a Neymara ili Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je nakon lošeg izdanja u Rusiji zabio 13 golova u 11 utakmica, dok je Francuz nastavio s odličnim izdanjima te je na 14 golova u prvih 11 utakmica.

Odlazak Cristiana Ronalda označio je početak krize na Santiago Bernabeu, a ono se najviše očituje u neučinkovitosti pred suparničkim vratima. Real u četiri posljednje utakmice nije dao gol, što se nije dogodilo od 1985. Zbog toga i postoji želja u klub da se dovede igrač sposoban

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo